Mit javasoljak azoknak, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy nem mennek szavazni '14-ben?
kedves kérdező!
a jövő évi választások nagyon egyszerű fekete-fehér szavazás lesz
aki változást akar, annak a demokratikus ellenzéki összefogásra kell szavaznia, miért rájuk? mert csak nekik van esélyük a kormányváltásra
aki nem rájuk, illetve egyáltalán nem szavaz, az Orbánt tartja hatalmon
ilyen egyszerű
Szerintem pedig:
- Aki változást akar az a Jobbikra szavaz
- Mindenki más a jelenlegi bandát tartja ott.
Én például nem megyek el szavazni (2014-ben először)
Nekem javasolhatnál akármit. Az itt elhangzottak közül egyik sem hatna meg.
Az egyik, hogy "aki nem szavaz, az ne is sírjon utána"... Már nem azért, de amekkora demokrácia van itt, az államadósság is biztos a szavazókkal történő négy éven át tartó folyamatos konzultáció mellett hízott meg.
A másik, hogy "aki nem szavaz, az a legerősebb pártra szavaz technikailag matematikailag és mindenilag"...
Na hát erre meg azt válaszolnám, hogy ésakkormivan.:D
Honnan veszik az ezzel érvélők, hogy aki nem szavaz, annak a szavazatát biztos az ellenzéktől vonja meg?? Statisztikailag meg lehet becsülni ennek a valószínűségét, de sajnos csak a sokasági mintából, ami gyakorlatilag és mindenilag ellent mondana az ezzel érvelőknek. :) De ha nagyon győzködtök, elmegyek szavazni a Viktorra, hogy lássátok, miről beszélek.
Nekem tök mindegy, hogy ki fizeti meg az államadósság kamatait az adófizetők pénzéből a következő négy évben.
Másképp mondva ki legyen a népnyúzó hitelezők helytartója a következő négy évben.
Mivel demokrácia van elvileg, én a fáraót akarnám leváltani. De sajnos csak a rabszolgahajcsárait lehet cserélgetni, ami számomra elégtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!