Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit javasoljak azoknak, akik...

Mit javasoljak azoknak, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy nem mennek szavazni '14-ben?

Figyelt kérdés
Csak hogy ne ismétlődhessen meg a legutóbbi "szavazópolgárok negyedével kétharmadot" gusztustalanság, és Orbán külföldi szavazói se bizonyuljanak elégnek. Mivel győzzem meg a tartózkodással "szavazókat", hol lehetne az az X?

2013. okt. 24. 08:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
Valójában mindenkinek joga van távol maradni a szavazástól, ahogy én is teszem. (külföldön élek már pár éve, és nem érzem magam jogosultnak, hogy beleszóljak az otthoni politikába) Viszont elmondhatod nekik, hogy Magyarországon azért veszélyes a kétharmad, mert nem annak ad a kezébe telj hatalmat, aki megnyeri a választásokat, hanem aki sakkban tartja ezt az embert. Jelenleg sem Orbán Viktor irányít, hanem aki neki megmondja, hogy mit tegyen. És ez ahogy elnézem a bankok, meg a zsid... Na de ennyi elég is. Szerintem ez egy jó érv.
2013. okt. 24. 08:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Mondd el nekik, Te miért szavazol úgy, ahogy. De óvatosan, nincs ütnivalóbb az olyan embereknél, akik az ismertségi körükben hittérítőt játszanak.
2013. okt. 24. 09:18
 3/15 anonim ***** válasza:
Józsi, neked most jó így minden ami, ahogy van? Nem? Akkor menj el szavazni, adj magadnak egy esélyt, hogy jobb legyen...
2013. okt. 24. 09:21
 4/15 anonim ***** válasza:
... És Józsi, ha mégsem adsz magadnak esélyt, azzal elveszted a siránkozáshoz való jogodat is. Csak szép nyugodtan elpatkolni lesz jogod, hogy ki temet el, az neked már úgy se számít...
2013. okt. 24. 10:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is így van. Ha nem szavazott onnantól kezdve 4 évig kuss legyen a siránkozással, mert nincs rá semmiféle jogalapja.
2013. okt. 24. 10:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Azt vágod, hogy ha nem szavazol akkor az aktuálisan legerősebb pártra szavazol gyakorlatikailag,matematikailag és technikailag. Persz ideológiailag nem, mert tartózkodsz, de ezt csak azok tudják akik az ismerőseid rokonaid. Nem mintha ez baj lenne, én már lettem arról, hogy Mo-n a közeljövőben ráció lesz jelenességességességében.
2013. okt. 24. 10:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Már másokban is felmerült ez a probléma, íme a megoldás:

[link]

2013. okt. 24. 10:38
 8/15 anonim ***** válasza:
34%

kedves kérdező!

a jövő évi választások nagyon egyszerű fekete-fehér szavazás lesz

aki változást akar, annak a demokratikus ellenzéki összefogásra kell szavaznia, miért rájuk? mert csak nekik van esélyük a kormányváltásra

aki nem rájuk, illetve egyáltalán nem szavaz, az Orbánt tartja hatalmon

ilyen egyszerű

2013. okt. 24. 11:12
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem pedig:

- Aki változást akar az a Jobbikra szavaz

- Mindenki más a jelenlegi bandát tartja ott.

2013. okt. 24. 11:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Én például nem megyek el szavazni (2014-ben először)

Nekem javasolhatnál akármit. Az itt elhangzottak közül egyik sem hatna meg.

Az egyik, hogy "aki nem szavaz, az ne is sírjon utána"... Már nem azért, de amekkora demokrácia van itt, az államadósság is biztos a szavazókkal történő négy éven át tartó folyamatos konzultáció mellett hízott meg.

A másik, hogy "aki nem szavaz, az a legerősebb pártra szavaz technikailag matematikailag és mindenilag"...

Na hát erre meg azt válaszolnám, hogy ésakkormivan.:D

Honnan veszik az ezzel érvélők, hogy aki nem szavaz, annak a szavazatát biztos az ellenzéktől vonja meg?? Statisztikailag meg lehet becsülni ennek a valószínűségét, de sajnos csak a sokasági mintából, ami gyakorlatilag és mindenilag ellent mondana az ezzel érvelőknek. :) De ha nagyon győzködtök, elmegyek szavazni a Viktorra, hogy lássátok, miről beszélek.

Nekem tök mindegy, hogy ki fizeti meg az államadósság kamatait az adófizetők pénzéből a következő négy évben.

Másképp mondva ki legyen a népnyúzó hitelezők helytartója a következő négy évben.

Mivel demokrácia van elvileg, én a fáraót akarnám leváltani. De sajnos csak a rabszolgahajcsárait lehet cserélgetni, ami számomra elégtelen.

2013. okt. 24. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!