Nem értem, hogy a romák és a cigányok miért ragaszkodnak annyira Kanadához?
Mit nem értesz rajta? Ott több a "segíj" nagyobb a jólét.
Szerinted a törököknek mikor kellenének, ja és ott nem csinálhatnák ám azt amit szoktak, mert a törökök nem nagyon néznék jó szemmel.
Vagy miért nem a szomszéd USA-ba mennek?
Ja hogy ott nincs segíly meg ha betörnek egyből lelövik őket?
Kanada jóléti állam ,igen jó szociális rendszerrel amin lehet elősködni.A magyar állam már nem fizet annyi segélyt , ők meg vándorló nép ezért most vándorolnak nyugat felé.
"vándorló nép ezért most vándorolnak nyugat felé."
Én is pont ezt akartam írni. :) Vándor nép, világ életükben jártak faluról falura, loptak, csaltak, felélték, amit lehetett, aztán továbbáltak egy másik jómódú hely felé. Kanada olyan helynek tűnt a szemükben, akik naívak, hiszékenyek, jólétben élnek, szóval ideális célpont.
Most már muszáj lesz váltaniuk, mert Kanada már nem veszi be, hogy politikai menekültek. Ilyeneket hazudtak, hogy Magyarországon üldözik, meg irtják a cigányokat.. Aztán kaptak menekültjogit, pénzt amiből medencés családi házat bérelhettek, meg még maradt is, hogy dolgozni sem kellett. Tiszta Kánaán, naná, hogy Kanada a mennyország a cigánynak.
Csakhogy hiába nyalták ki mindennel a kormos hátsójukat, nem bírták ki, hogy ki ne használják az ottani jó közbiztonság miatt nyitva hagyott ajtókat, és mentek lopni-rabolni. Aztán az agresszív, társadalomba nem illő viselkedésüket sem hagyták otthon, azzal is boldogították az ottani lakosságot.
Nemrég Kanada szigorított a bevándorlási politikáján, most küldenek haza majd minden ingyenélőt. Szóval a mennyország bezárta kapuit.
Az egyik interjúban , egy kanadai nő azt mondta hogy ők a legrosszabb emberek a világon.
Láttam, az egyik cigány asszony azt hazudta hogy mentek a nácik és kivágták a méhét, meg megfenyegették.
Ha ilyen történt volna azzal tele lett volna a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!