Akik nem mennek szavazni, azért nem mennek, mert egyszerűen nem érdekli őket a politika, a sorsuk, vagy mert nincs olyan párt, akire érdemes lenne szavazni?
Mindenkinek mások az igényei pártok terén.
Nincs mindenkinek megfelelő párt.Nem mindenki gondolkodik kis rossz nagy rossz meg közepesen rossz között.
"addig marad az érvénytelenül szavazás, az ezerszer többet ér, mint a semmilyen..."
kifejted nekem? Mert szerintem a kettő közé egyenlőség jelet lehet tenni.
"Akik nem mennek szavazni, ti akkor elmennétek, ha lenne egy szimpatikus párt, jó programmal, vagy akkor se?"
Jelenleg van egy olyan párt, ami jó programmal rendelkezik és sikerült bizonyítania is, ez pedig nem más, mint a Fidesz. Más alternatíva nem nagyon jöhet szóba, a baloldal harmatgyenge, az egyéb pártok pedig még gyerekcipőben járnak és a támogatottságuk se jelentős.
Én ismerek olyat, aki azért szavaz valakire, mert apu azt mondta, hogy... és ismerek olyat is aki azt mondta, hogy szimpi a feje. :-) Ez jobb??
Utolsó! Jól teszed! Csak mindkét oldal megközelítéséből nézz utána, mert mindenki saját malmára hajta a vizet.
Én megyek szavazni, s nem értem azokat akik nem. utána meg lehet azt mondani, hogy nem én szavaztam.. Minden egyes szavazat számít! És én is a fideszre fogok. Pont az előbb írtam egy hosszú választ egy kérdezőnek, aki kérdi, hogy miért őket akarjuk újra. (Ajánlom figyelmedbe kedves utolsó ott pl. mindkét oldal megszólal)
@Kamumail:
Ha nem mész el szavazni, azzal azt fejezed ki, hogy magasról teszel rá, ki fogja vezetni az országot, neked édesmindegy, döntsék el a többiek. Ha elmész és érvénytelenül szavazol, azzal viszont azt fejezed ki, hogy érdekel a sorsod, szereted a demokráciát, mint rendszert, de a jelenlegi kínálatból egyik jelölttel sem szimpatizálsz. Szerintem nem ugyanaz a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!