Mit tudtok az LMP-ről (Lehet Más a Politika)? Érdemes rájuk szavazni?
Ha nem zavar, hogy elveszik a szavazatod lehet... Nem tudom mi lesz a koalíciójukból(SZDSZ, MDF), de egyedül semmiképp nem jutnak be. Amúgy az ideológiájuk jó, a humanisták pártja, de nem lehet tudni mi lenne belőlük, ha kormányra kerülnének.
Én pont amiatt adom majd rájuk a szavazatom, mert egyik pártnak sem adnék bizalmat az esélyesek közül, tehát inkább egy kicsit támogatok.
Én nem bízom bennük. Nem mondom, hogy az SZDSZ pénzeli őket, mert nem mondhatom biztosra, de valami nagyon nincs rendben körülöttük. Tavaly alakult meg a párt, anyi pénzük lett, hogy már most el tudnak kezdeni szórólapozni meg óriásplakátokkal szórták tele a várost (--> nem túl olcsó), fél évvel a megalakulásuk után 2%-ra mérték őket holott...
Ezzel szemben pl. a Jobbik, amelyik az EP választásokon 15%-ot ért el, ott számolja a szórólapokat, hogy Pistinek 600-at vagy 700-at adjon, hogy maradjon még Julcsának is. Az óriűsőlakátokról még ne is beszéljünk. Jó, ezzel nem azt mondom, hogy mindenkienk a Jobbikot kell támogatni, csak szerintem érdemes elgondolkodni a kettő közti különbségen, hogy hogy mehet így az egyiknek, míg a másik nem (pedig nagyobb sikereket ért el).
Egyébként láttam egy "gyűlésükről" egy videot, ahol füveznek meg érdekesen viselkednek... Ráadásul itt, a mi városunkban egy olyan ember indul LMP-s színekben, aki egy olyan szórakozóhelyet üzemeltet, ahol 14-15 évesek részegen és betépve fetrengenek már este 10-kor a földön. :S
Teljes hülyeségeket beszél itt több hozzászóló. Az LMP-nek semmi köze az Szdsz-hez, se politikájában, se személyileg. Aki ezt mondja, az vagy tájékozatlan vagy bértollnok. Az LMP egy ökopárt, ökoszociális vagy egyszerűbben zöld párt, bár bizonyos alapelvekben nyilván van átfedés köztük, ahogy más pártokkal is.
A füvezős video pedig szemenszedett rágalom. Én meg nemrég láttam egy videot, ott a teljes Fidesz vezérkar tajtrészegen nőket fogdostak egy lebujban. Ugye mekkora marhaság?
Mi van még? Az LMP-nek nyilvános a kampányszámlája, meg lehet nézni, mennyit és mire költött. Ennyit erről. Majd ha ezt a Jobbiknál is meg lehet tenni, akkor papolj erről. A tagság és a szimpatizánsok nem kevés pénzzel támogatják az LMP kampányát, a vezetőség több tagja 1 millió forinttal szállt be a költségekbe. Ez is megtekinthető az LMP honlapján.
Arról nem is beszélve, hogy az LMP is elég nagy sikereket ért el az újdonságához mérten, no meg aki az összes pártból ki van ábrándulva rájuk fog szavazni. Mert bizony a JOBBIK sem szimpatikus sokaknak...
Nálam eleve leírja magát egy olyan párt, ami felvállalja a kurucinfót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!