Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit tudtok az LMP-ről (Lehet...

Mit tudtok az LMP-ről (Lehet Más a Politika)? Érdemes rájuk szavazni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 17:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem zavar, hogy elveszik a szavazatod lehet... Nem tudom mi lesz a koalíciójukból(SZDSZ, MDF), de egyedül semmiképp nem jutnak be. Amúgy az ideológiájuk jó, a humanisták pártja, de nem lehet tudni mi lenne belőlük, ha kormányra kerülnének.

Én pont amiatt adom majd rájuk a szavazatom, mert egyik pártnak sem adnék bizalmat az esélyesek közül, tehát inkább egy kicsit támogatok.

2010. febr. 8. 18:00
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
sajnos nem érdemes...először nekem is szimpik voltak, új párt, satöbbi...de aztán kiderült h az szdsz akar főnixmadárként újjáéledni hamvaiből egy látszólag új párt színeiben...
2010. febr. 8. 18:14
 3/24 anonim ***** válasza:
92%

Én nem bízom bennük. Nem mondom, hogy az SZDSZ pénzeli őket, mert nem mondhatom biztosra, de valami nagyon nincs rendben körülöttük. Tavaly alakult meg a párt, anyi pénzük lett, hogy már most el tudnak kezdeni szórólapozni meg óriásplakátokkal szórták tele a várost (--> nem túl olcsó), fél évvel a megalakulásuk után 2%-ra mérték őket holott...

Ezzel szemben pl. a Jobbik, amelyik az EP választásokon 15%-ot ért el, ott számolja a szórólapokat, hogy Pistinek 600-at vagy 700-at adjon, hogy maradjon még Julcsának is. Az óriűsőlakátokról még ne is beszéljünk. Jó, ezzel nem azt mondom, hogy mindenkienk a Jobbikot kell támogatni, csak szerintem érdemes elgondolkodni a kettő közti különbségen, hogy hogy mehet így az egyiknek, míg a másik nem (pedig nagyobb sikereket ért el).

Egyébként láttam egy "gyűlésükről" egy videot, ahol füveznek meg érdekesen viselkednek... Ráadásul itt, a mi városunkban egy olyan ember indul LMP-s színekben, aki egy olyan szórakozóhelyet üzemeltet, ahol 14-15 évesek részegen és betépve fetrengenek már este 10-kor a földön. :S

2010. febr. 8. 18:32
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes.Súlytalan párt. A választásokon max. 1-2 %-ot fognak elérni.
2010. febr. 9. 15:37
 5/24 anonim ***** válasza:
38%

Teljes hülyeségeket beszél itt több hozzászóló. Az LMP-nek semmi köze az Szdsz-hez, se politikájában, se személyileg. Aki ezt mondja, az vagy tájékozatlan vagy bértollnok. Az LMP egy ökopárt, ökoszociális vagy egyszerűbben zöld párt, bár bizonyos alapelvekben nyilván van átfedés köztük, ahogy más pártokkal is.

A füvezős video pedig szemenszedett rágalom. Én meg nemrég láttam egy videot, ott a teljes Fidesz vezérkar tajtrészegen nőket fogdostak egy lebujban. Ugye mekkora marhaság?

Mi van még? Az LMP-nek nyilvános a kampányszámlája, meg lehet nézni, mennyit és mire költött. Ennyit erről. Majd ha ezt a Jobbiknál is meg lehet tenni, akkor papolj erről. A tagság és a szimpatizánsok nem kevés pénzzel támogatják az LMP kampányát, a vezetőség több tagja 1 millió forinttal szállt be a költségekbe. Ez is megtekinthető az LMP honlapján.

2010. febr. 9. 16:03
 6/24 anonim ***** válasza:
47%
Ja még annyit: elveszett szavazat nem létezik. Arra szavazz,a mi a legszimpatikusabb, ne törődj semmiféle szirénhangokkal, akik ezt a hülyeséget nyomják. Ezzel csak a már befutott pártokat támogatod, az új kezdeményezések sosem tudnának megerősödni. A szavazatod mindenképpen hasznos lesz, mert így adsz esélyt arra, hogy bejussanak vagy rosszabbik esetben ennek arányában kapnak állami támogatást. És miért ne az kapná, aki a legjobban megérdemli?
2010. febr. 9. 16:06
 7/24 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszi!
2010. febr. 9. 22:40
 8/24 anonim ***** válasza:
31%

Arról nem is beszélve, hogy az LMP is elég nagy sikereket ért el az újdonságához mérten, no meg aki az összes pártból ki van ábrándulva rájuk fog szavazni. Mert bizony a JOBBIK sem szimpatikus sokaknak...

Nálam eleve leírja magát egy olyan párt, ami felvállalja a kurucinfót.

2010. febr. 10. 12:57
 9/24 anonim ***** válasza:
23%
Liberálisként idegbajt kapok, ha az lmp-t liberálisozzák. Ha egy erősen balos zöld pártot akarsz, akkor szavazz rájuk.
2010. febr. 12. 11:18
 10/24 anonim ***** válasza:
10%
MKP=LMP
2010. febr. 12. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!