Mit tudtok az LMP-ről (Lehet Más a Politika)? Érdemes rájuk szavazni?
"Liberálisként idegbajt kapok, ha az lmp-t liberálisozzák. Ha egy erősen balos zöld pártot akarsz, akkor szavazz rájuk.
"
úr isten te meg liberális vagy? gratulálok -.-
MKP=LMP
te is okos vagy
a Magyar Kommunista párt nem liberális köze nincs hozzá
ráadásul az LMP nek nincs is normális programja
és igen is liberális
remélem nem kerülnek be
de szavazzatok rájuk legalább kevesebb jut az undorító SZDSZ MDF re hajrá
"Mi van még? Az LMP-nek nyilvános a kampányszámlája, meg lehet nézni, mennyit és mire költött. Ennyit erről. Majd ha ezt a Jobbiknál is meg lehet tenni, akkor papolj erről."
azt hiszem a Jobbik egy kicsit tovább jutott mint az LMP d
de ne szólj senkinek
"MKP=LMP
te is okos vagy
a Magyar Kommunista párt nem liberális köze nincs hozzá "
Nem is mondtam hogy az MKP liberalis. Az egyforma sz@...rra gondoltam.
"Nálam eleve leírja magát egy olyan párt, ami felvállalja a kurucinfót."
A Jobbiknak semmi köze nincs a kuruc.info-hoz elmondanám,a kuruc.info az ami szimpatizál a jobbikkal.Múltkor pl nekiugrott a jobbiknak a kuruc.info mert budaházyt nem jelöltették, szal ennyit arról hogy a Jobbik irányítja a kuruc.info-t, ez egy nagy hazugság.Sőt, volt már hogy Morvait is kritizálta, a kuruc csak egyszerűen azért szimpatizál a jobbikkal mert az az egyetlen párt amely megközelíti a kuruc nézeteit mivel radikális-nemzeti párt.Ennyi
Amúgy igen, LMP=SZDSZ kb, liberális párt, olyan témákkal foglalkoznak a legjobban pl hogy miért nincsenek romák a tv-ben , hát erre szerintem mindannyian tudjuk a választ hogy miért(amúgy vannak, pl józsi barátban,maunikában :D).Szerintem előbb oldjuk meg a cigánybűnözés problémáját amire a Jobbiknak legalább van értelmes programja, és majd utána pátyolgassuk őket...
Ha valaki azt akarja, hogy minden úgy folytatódjon ebben az országban, ahogy 20 éve már folyik, nyugodtan szavazzon ezekre. Akinek meg elege van a bűnöző politikusokból, az ország kifosztásából, az emberek eladósításából, a termőföldek, vizek, és egyéb nemzeti kincsek kiárusításából, az tudja, kire kell itt szavazni majd.
Senki nem gondolja már komolyan, hogy egy ilyen szdsz klónpártnak bármiféle létjogosultsága ebben az országban lehetne. Menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról, és létrehoztak egy új képződményt, amibe hatalmukat részben átmenthetik.
Ha a Jobbik bejut a parlamentbe, akkor pedig jöhet majd a teljes elszámoltatás. Mindenért, a 20 éve tartó lopásért, korrupcióért, hűtle kezelésért, milliós végkielégítésekért, hazaárulásért...
02-09 15:37
Ez nem igaz, ugyanis az EP választásokon ismeretlenül is szép eredményt értek el!
02-12 12:14
Szerintem ez hülyeség! Már ha az MKP a kommunistapártot jelenti.
mondjuk a jobbik szórólapokon az ep-választáskor rajta volt a kurucinfo bannere. szerintem is elég gáz, de szerencsére már kinőtték
egy jobbikos szavazó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!