Szerintetek orbán viktor elhagyná az országot, ha nép egyszer csak megvilágosodna, és rájönne, mennyire kihasználta az országot?
Ezen a gyurcsek "1/4-kárt okozott csak" részen jót röhögtem!
Ez nektek a hiteles alak, aki kipakol a szocik disznóságairól mert nem vették be a buliba? :)
De hátha így eltűnne a süllyesztőbe!
Én szeretném leváltani a jelenlegieket, mert egy kezemen megtudnám számolni mi az ami tűrhetőt csináltak (btk szigorítása legjobban, és ellenszenves a szolgáltatók fojtogatása, trafik, földügy), de nem erre a bohóc bandára vissza!
Szóval mások is elmehetnének akik szerepet játszottak az ország süllyedésében az elmúlt 23 év alatt.
"33kerdezo, majmokkal felesleges leallni "
háháhá-háháhá, az oldalam de fáj.
" 32es neked a trafik es a foldugy turheto? csak
nem vett meg a fidesz kilora? vagy csak
szimplan mutogatni valo vagy az allatkertben?"
Tanulj meg olvasni iqnuku liberó, csókolgasd a "kipakolósigazmondó" főnöködet!
"Hihetetlen, hogy a kérdésemre mindenki "
mégis.. miért gondoltad, hogy ez egy jó kérdés - kedves gauldoth kisbetűvel, csak a kérdéshez illően infantilisen írva - mikor ez egy téveszme kérdésnek álcázva.
üdvözlettel:
nemecsek ernő
Hát a politika már csak ilyen, kedves vörösinges gauldoth..én pl. az egykutyázókban meglátom a látens liberobolsit.
De nyitott vagyok egy nem egykutyázó, értelmes, problémafeltáró, szociológiai helyzetet ismerő, nem hőbörgő - mire is?
üdv.: nem ecsekernyő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!