Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek orbán viktor...

Gauldoth kérdése:

Szerintetek orbán viktor elhagyná az országot, ha nép egyszer csak megvilágosodna, és rájönne, mennyire kihasználta az országot?

Figyelt kérdés
(tudom, kis betűvel írtam a nevét, de megvetésem jeléül sosem fogom naggyal írni)

2013. okt. 22. 10:11
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
megint egy liberalista f..z akinek nem volt meg elege a liberalista undorito baloldalbol ami majdnem csodbe vitte az orszagot
2013. okt. 22. 14:12
 32/45 anonim ***** válasza:

Ezen a gyurcsek "1/4-kárt okozott csak" részen jót röhögtem!

Ez nektek a hiteles alak, aki kipakol a szocik disznóságairól mert nem vették be a buliba? :)

De hátha így eltűnne a süllyesztőbe!

Én szeretném leváltani a jelenlegieket, mert egy kezemen megtudnám számolni mi az ami tűrhetőt csináltak (btk szigorítása legjobban, és ellenszenves a szolgáltatók fojtogatása, trafik, földügy), de nem erre a bohóc bandára vissza!

Szóval mások is elmehetnének akik szerepet játszottak az ország süllyedésében az elmúlt 23 év alatt.

2013. okt. 22. 14:53
 33/45 anonim ***** válasza:
aha szal mar megint arra haragszunk aki kipakol?
2013. okt. 22. 18:52
 34/45 anonim ***** válasza:

"33kerdezo, majmokkal felesleges leallni "

háháhá-háháhá, az oldalam de fáj.

2013. okt. 22. 19:04
 35/45 anonim ***** válasza:

" 32es neked a trafik es a foldugy turheto? csak

nem vett meg a fidesz kilora? vagy csak

szimplan mutogatni valo vagy az allatkertben?"

Tanulj meg olvasni iqnuku liberó, csókolgasd a "kipakolósigazmondó" főnöködet!

2013. okt. 22. 19:08
 36/45 A kérdező kommentje:
Na már minden vagyok csak ember nem. Szánalmas, hogy ha orbánt szidom, akkor már baloldali vagyok, nem?
2013. okt. 23. 11:37
 37/45 A kérdező kommentje:
Azért kár, hogy nincs egy műveltségi korlát ide a gyakorikérdsekre... Hihetetlen, hogy a kérdésemre mindenki csak aggresszív fideszológiával tud válaszolni, vag avval, hogy ne álmodozzak. Mindenki ingerülten reagál egy kérdésre.
2013. okt. 23. 11:42
 38/45 anonim ***** válasza:

"Hihetetlen, hogy a kérdésemre mindenki "

mégis.. miért gondoltad, hogy ez egy jó kérdés - kedves gauldoth kisbetűvel, csak a kérdéshez illően infantilisen írva - mikor ez egy téveszme kérdésnek álcázva.

üdvözlettel:

nemecsek ernő

2013. okt. 23. 11:58
 39/45 A kérdező kommentje:
Tényleg felesleges erőlködnöm, mindenki arra válaszol, amit a kérdés mögött látni vél...
2013. okt. 23. 15:11
 40/45 anonim ***** válasza:

Hát a politika már csak ilyen, kedves vörösinges gauldoth..én pl. az egykutyázókban meglátom a látens liberobolsit.

De nyitott vagyok egy nem egykutyázó, értelmes, problémafeltáró, szociológiai helyzetet ismerő, nem hőbörgő - mire is?

üdv.: nem ecsekernyő

2013. okt. 23. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!