Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasi aki szeret lányokat hülyíteni, az elmondja a haveroknak/ismerősöknek hogy csak kihasználta a csajt?
Behülyített engem egy srác. Nem feküdtem le vele, de érzelmeim már voltak felé. 3 hónapig csak hülyített, azt hittem érez irántam valamit. Közben meg jó nagy idiótának gondolhatott akivel csak játszott.
De elgondolkodtam hogy vajon ezt elmondja-e majd a közös ismerősöknek. Ezzel dicsekszik egy ilyen típus, vagy magában tartja hogy milyen hülye voltam és csak szórakozott velem? Olyan ciki lesz ha megtudja a környezetem....
A haverjainak biztos hogy elmondta,én is jártam így,a szakítás után megismerkedtem az egyik haverjával,végül ő mondta el hogy elégé reklámozta a dolgot,meg mesélte hogy megdugott,szerencsére egymás mellett volt a termünk(azóta már elballagtam),úgyhogy szépen besétáltam a terembe és félhangosan megjegyeztem hogy elégé béna lehetett hogy észre sem vettem hogy megdugott...
Röhögtek rajta,meg már nem volt akkora a szája,de akkor sem "kárpótol"azért amilyen volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!