Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít manapság elfogadottnak még egy szőrös pasi?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 13:49
2/15 anonim válasza:
semennyire,gusztustalan...fujjj
3/15 anonim válasza:
Ízlések és pofonok.
Persze attól függ mennyire szőrös. Ha már a háta is az, az gáz. De vannak, akik a szőrös pasikra buknak. Sokkal inkább elfogadott egy szőrös pasi, mint egy szőrös lány. Ezen én nem problémáznék a helyedben. :)
4/15 anonim válasza:
Ez korfüggő... Általában a 25 alatti nők jobban preferálják a csupaszat, felette pedig kimondottan visszataszító. De ez csak általánosan igaz, egyedi ízlésbeli különbségek lehetnek! :)
5/15 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint nem igazán. Biztos vannak kivételek, de a legtöbb lány a szőrtelen pasikra bukik.
6/15 anonim válasza:
tényleg ízlések és pofonok kérdése, na meg azé, mennyire szőrös.
szerintem egy férfi lába legyen szőrös, mert ha nem az, az baromi férfiatlan. nem szeretem azt se, ha a hónalját borotválja, párom is csak levág a szőrből ott, ha már hosszú, mert én imádom, szerintem nagyon szexis :) nekem tetszik, ha egy férfi hasa mérsékelten szőrös, szerintem az is nagyon vonzó.
viszont pl. a háta ne legyen az.
7/15 anonim válasza:
Legyen ápolt. Engem nem zavar. Férfi!
9/15 anonim válasza:
utolsóval értek egyet
szerintem gusztustalan ha egy férfi borotválja a lábát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!