Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket mond a randikon egy pasi aki csak szexre hajt? Vagy miket ír üzenetekben?
figyelj!
ha egy pasi ako normális kapcsolatot akar,ismerkedik,randizik,és tényleg bejön neki a lány,akkor azt kezdettől tiszteli,és szexet szoba sem fogja hozni, randin! ezt garantálom neked
egy 30éves férfi
Nem, nem nyálaskodik, hanem nagyon rámenős.
Igaza van az elsőnek, ha egy pasi komoly kapcsolatot akar, akkor nem fogja az első néhány randin szóba hozni a szexet.
Én is az ő korosztályában tartozom, volt már egy-két randim. És hidd el, ha a srác az első randin megkérdezte, hogy vele alszom-e, akkor abból soha nem lett semmi. Nemet szoktam mondani. A legtöbb ilyenkor soha többet nem is jelentkezett. Egy volt, aki még utána is keresett, de igazából vele sem lett semmi komoly, szóval ott is igaz volt a tétel: Ha tisztel, meg sem említi. Hiszen bőven benne van a pakliban, hogy kiakadsz, és többet nem állsz vele szóba, ezt meg nem fogja megkockáztatni, ha komolyan érdekled.
A férjemmel 1 hónapig randiztunk, amikor én kezdeményeztem, mert már nem bírtam tovább. Azt mondta, hogy nem akart elriasztani.
Sokszor inkább "kaszanováskodnak". Hogy is fogalmazzam meg... Ez az, amikor órákig arról dumál, hogy minden nő egy kincs és minden nőt tisztelni kell stb-stb. de azt sem tudja mit jelent ez, csak le akar fektetni. Ugyanígy üzenetbe is nyomatja a sódert megállás nélkül, a leghajtűdobálóbb b#zi is férfiasabb már nála.
Persze van olyan is, aki romantikus típus és ezeket komolyan gondolja, a stílusáról tudod megkülönböztetni. Legalábbis én rögtön tudom, ha valaki csak le akar fektetni, mert szánalmas az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!