Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes rá várnom?
Pénteken randiztam egy sráccal. Még középsuliból ismerem, de mindig is az az igazi macho típus volt. Nemrég összefutottunk, majd hosszú győzködése után végre belementem egy randiba. Nagyon jól sikerült úgy érzem, kellemesen csalódtam benne. Rengeteg mindenről beszélgettünk, és sokat nevettünk. Voltak utalásai is az esetleges folytatásra, de csók nem volt. Bár valószínűnek tartom ez abból kifolyólag lehetett, hogy beszéltünk arról is, hogy ki szerint meddig lehet elmenni az első randin.
Búcsúzásnál annyit mondott, hogy később beszélünk.De azóta sem keresett. Várjak még rá? vagy felejtős a srác? Érdekelne a külső vélemény..
ŐŐ...Ma vasárnap van. (??) Mit óhajtasz királylány? Már másnap hajnalban keressen? :D Vagy te két nap után már nem vársz senkire? Komolyan nem értem :D
Neked kell tudnod, hogy érdemes-e várnod rá. Viszont szerintem baromira nem probléma, hogy két napig nem keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!