Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e várnom Rá?

Figyelt kérdés
Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyesmi témával kapcsolatban itt fogok kérdést feltenni, de most úgy érzem muszáj...persze akik itt vannak nem látnak bele a kapcsolatunkba, de akkor is. Szóval még 1 hete sem szakítottunk a barátommal, természetesen nagyon fáj. Mi nagyon szerettük egymást, ezt biztosan állíthatom, az igaz, hogy veszekedtünk, de mégis azt gondolom h nagyon jó kapcsolatunk volt. De az utóbbi időben egyre fontosabbá váltak a haverok, nekem ez nem tetszett, és 2 hete először szünetet kértem, ő azt se akarta, aztán megint nem tetszett valami és szakítottam vele. Persze már estére megbántam, de ő akkor azt mondta, hogy elbizonytalanodott,és akkor mondott először ilyet. De végül is sírások közepette kibékültünk. Aztán 1 hétig minden a régi volt, de hétvégén ismét csak a haverok (hétköznap nem tudtunk találkozni). Ez nem tetszett ezért én se viselkedtem úgy vele ahogy kéne. Ő sem tűnt olyan lelkesnek, de mindezek ellenére azt gondoltam,hogy szeret. De kiborult a bili, és mondtam neki, hogy úgy érzem, ezt már elrontottam...és megint jött az elbizonytalanodós szöveg. De sírt, amikor szakítottunk, és azt mondta, h ő fél, h meg fog bolondulni, ha soha többet nem beszélünk..meg hogy szeret is, de most nem tudja mit akar. De azóta sem beszéltünk, és azóta is csak a haverok..de nekem nagyon hiányzik, és nehéz elhinni hogy ő 2 hét alatt kiszeretett volna belőlem, és nem hiányol... Én is hibáztam, ezt aláírom. De most nem tudom, várjak-e rá...hogy talán rájön...Szerintetek érdemes?

2013. máj. 22. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
drama queen. amúgy mást nem tehetsz, mint hogy vársz (gondolom nem akarsz most hirtelen újra bepasizni, tehát más opció nagyon nincs)
2013. máj. 22. 23:37
 2/2 anonim válasza:
ha attól leszel boldogabb, akkor természetesen érdemes..
2013. máj. 23. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!