Szerintetek lesz ősszel HTC One+? Érdemes várnom?
Nem hiszem.
Egyébként nem vészes a kamerája, sötétben az egyik legjobb, nappal meg ha nem is a legjobb, nincs sokkal elmaradva egy iPhone 5 vagy SGS4-hez képest.
Bár lehet lesz, mert a HTC hatalmasat alkotott a One-nal, de mindig mindenki a kamerája miatt sír, ezt orvosolva lehet lesz majd One+, de erre szerintem minimális az esély.
Pár kép, hogy lásd mit tud sötétben a One:
Ugyanez SGS3-mal: [link]
Meg itt nézhetsz pár minta képet:
Elég szép képeket csinál, lehet 100% zoomolásban nem olyan jó, de telefonhoz képest jó, pláne mondjuk 50%-os méretben a képek, ami még mindig elég nagy.
Nemhiszem, lévén a mostani rendelésekkel is csúszásban vannak.
Nemtudom mi a probléma a kamerával, jönnek majd szoft. frissítések, azok orvosolják majd a nagyobb gondokat.
8 megapixelre meg ne számíts, ennek a technológiának osk hely kell, és vékény készülékházba nem fér bele sok optika.
Ha nem plakátokat fotózol, hanem magadat tükörben, vagy a tájat, esetleg valami érdekeset, akkor simán elég a 4mp, még a 116cm-s TV is csak 1080p-t (alig 2 mp) tud.
Egyes esetekben a 920 a jobb, egyes esetekben a HTC One.
Nincs nagy bajom a kamerájával, de úgy vagyok vele, hogy sokkal többet is ki lehet hozni ebből az ultrapixel technológiából, csak a HTC kicsit elsiette a dolgot, gondolom mindenképpen hamarabb akarták piacradobni a One-t, mint az S4.
Én azt olvastam, hogy a 8Mp-el ultra pixel kameránál csak szélesíteni kell. Az meg biztos, hogy a köv. HTCnek sokkal jobb kamerája lesz.
Na most én pontosan ez azoka, h most azon gondolkodom, h várjak-e a köv-re, mert szzem HTC-nek nem kell sok, hogy megcsináljanak egy sokkal jobb kamerát (ha olyasmiről lenne szó, h pl köv. évben 14Mp helyett kijön egy 16Mp-eles pl akkor arra sz..nék, de itt szerintem nagy ugrás lesz.)
Szerintem meg szoftveresen kell csak rajta csiszolgatni, egy szoftveres update meg már pár napja ki is jött hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!