Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várnom vagy hagyjam a fenébe az egészet? 30
évesek vagyunk.
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve, hogy megismerkedtünk, de a mai napig heti pár alkalommal találkozunk csak. Néha egy max 3 alkalommal. Zárkózott nagyon. Azt állítja velem ill.nekem mondja el a legtöbb dolgát, problémáját. Velem van kedves, aranyos úgy érzem szeret, de ennek ellenére pl, tegnap és ma nem is beszéltünk. Nem értem az egészet! Mondta, hogy nagyon szeret velem lenni, de valami mégse ok. Van egy 5 éves fiam, akit még kb alig látott. Én nem is hoztam föl közös talit, mert nem akarom erőltetni, de ő se mondta. Én szeretem és rossz ez így. Ő szerinte jó a kapcsolatunk, szeret és semmi rosszat nem lát bennem, de akkor mégis mi lehet ez?
Én általában az ilyen helyzetekben mindig cselekszem! Volt, hogy bebuktam és kész. Felálltam jött valaki más. Azért mindenki máshogy veszi az érzelmi akadályokat, nem akarok neked semmit ajánlani. Azt mondom tedd azt amit szeretnél, mert az a helyes általában. Harminc évesek vagytok! Felnőtt emberek akik el tudják dönteni mit akarnak. Nem igazán fejtetted ki bővebben a viszonyt köztetek. Volt e már esetleg köztetek bármi közelebbi élmény! Amikor valaki akar valamit valakitől, akkor azért tesz! :)
2013. febr. 21. 22:01
2/12 anonim válasza:
Sok férfi van, aki nem igazán szokott telefonálgatni. Az én barátom sem szereti, tudom jól, hogy csak a kedvemért tárcsázza már a számom :P Mi is heti két-háromszor találkozunk, két éve ismerkedtünk meg. Ő is nagyon zárkózott volt az elején, sokszor harapófogóval kellett ezt-azt kihúzni belőle, de csomó beszélgetés eredményeképp változtak a dolgok. Szerencsére a kommunikációval nincs köztünk abszolúte semmi probléma, így eddig még mindent meg tudtunk oldani. Én ugyan csak 23 éves vagyok, ő viszont 9 évvel idősebb nálam.
A kérdésedre összpontosítva viszont.. ha komolyan gondoljátok ezt, akkor érdemes lenne közös programokat szervezni a kisfiaddal is. Tudom, hogy fiatalabb vagyok nálad, de kommunikáció!... én mindig erre esküdtem, nálunk is bevált, szerintem nálatok sem vall kudarcot. El kellene neki mondanod, hogy nagyon szereted, de van valami, ami kissé zavar, ami nem hagy nyugodni. Biztosítsd róla, hogy te nem megváltoztatni szeretnéd őt, csak te tényleg komolyan gondolod, és szeretnéd tisztázni a dolgokat.
3/12 anonim válasza:
Én azon a véleményen vagyok érdemes lenne neked felhozni a témát, ha te változtatni szeretnél ezen és több együttlétre van igényed. Ebben a korban már nem úgy kéne hozzáállnotok egymáshoz, mint a tinédzsereknek.
4/12 anonim válasza:
Mit akarsz elerni?
Mert ez neki igy jo, es mivel egy eve igy van joggal gondolhatja, hogy neked is jo igy.
Neki nem kell egy egyuttelos kapcsolat, te olyat szeretnel?
2013. febr. 21. 22:28
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Általában egy héten egyszer alszunk együtt vagy kettő max. Van, hogy csak együtt vagyunk pár órát, beszélgetünk, eszünk. Barátait ismerem mind. Voltunk velük többször itt-ott. Januárban kettesben elmentünk 3 napra pihenni, nagyon jó volt. Én a tudtára adtam, hogy ez így nekem nem jó és mivel nem beszélünk napi szinten, biztos sem vagyok abban, hogy szeret, de cáfolja,mert azt mondta nagyon is oda van értem. Az összeköltözést még én sem erőltetném. Egyenlőre jó külön, csak olyan fura, hogy a jövőről kb sose beszélünk. Az én hibám is, mert nem nem hozom föl a témát, az az igazság talán félek is tőle, mert nem akarom úgy érezze rá akaszkodom.
2013. febr. 21. 22:34
6/12 anonim válasza:
Ferfiszemmel rendben van ez a kapcsolat, mindketten megoriztetek a sajat eleteteket, mikozben van egy mukodo kapcsolatotok.
Vagy elfogadod, hogy ez ennyi, vagy felvallalod a kockazatot, hogy raakaszkodsz.
Felnottek vagytok a problemaitokat is ugy kellene hogy megoldjatok, mint a felnott emberek.
2013. febr. 21. 22:52
7/12 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy a pasi nem igazán akarja ezt a kapcsolatot szorosabbra fűzni veled. Ami nem lenne baj, ha neked is hasonlóak lennének az elvárásaid. De sajnos a te részedről komolyan terveznél vele, ez érződik. A pasi szemszögéből nézve ez így baromi kényelmes, hogy van tulajdonképpen barátnője, de mindemellett nincs elkötelezve. Erre mondta, hogy szerinte "jó" a kapcsolatotok. Mert bocsi, de ez nem nevezhető párkapcsolatnak, nem vagytok már tinik. 1 év alatt már bőven el kellett volna jutnia odáig egy felnőtt párkapcsolatnak, hogy pl. együtt éljetek, ha mindkét részről komoly az elköteleződés. Beszélj vele erről, de szerintem felejtős ez a kapcsolat.
2013. febr. 21. 23:12
8/12 anonim válasza:
Utolsó,szerintem is igazad van,viszont nekem van egy barátom aki a barátnőjéhez ugyanígy állt.A nő 5 évvel idősebb a barátomnál. A barát elmondása szerint, nem volt szerelmes a nőbe, hanem ezt dobta a gép. Ráadásul mellette keresett néha ilyen olyan kalandot, de egyik mellett sem maradt meg.És szépen lassan a nő megpuhította,türelemmel és sok-sok szeretettel, hogy ma már a barátom is kijelenti,hogy szereti, nem keresgél mellette,normálisan viselkedik és az összeköltözésen gondolkodnak.Ehhez azonban majdnem 2 évnek kellett eltelnie.
Ebből csak azt akarom kihozni,hogy vannak olyan emberek,akiknél lassabban alakulnak ki a komoly érzések,viszont annál tartósabbak.
2013. febr. 22. 09:01
9/12 anonim válasza:
Utolsó, ez nagyon szép történet, de kötve hiszem, hogy a barátod igazán mély érzéseket táplálna a nő iránt. Ez is olyan elvan mellette mint a döglött befőtt, mert marha kényelmes állapot. Szóval itt nem igazán mélyről jövő vonzalomról van szó, hanem puszta "megszeretésről", ragaszkodásról, megszokásról, bekényelmesedésről. Exem is így volt velem egyébként mint a barátod, mondjuk benne volt volt aztán annyi tisztesség, hogy beismerte, hogy nem szerelmes belém, bár nagyon szeret, de ez nem lesz neki elég ahhoz, hogy velem élje le az életét. A pillanatnyi állapot kellemes és kényelmes volt szerinte, de olyan döglött pocsolya az egész. Ma már hálás vagyok neki, hogy dobott, mert megtaláltam azt, aki azért van velem, mert tényleg engem akar, nem egy se hideg se meleg kényelmi szolgáltatást.
2013. febr. 22. 11:54
10/12 anonim válasza:
Ismét kettes vagyok. Nem tudok általánosítani, csak a saját és a körülöttem levő példákat felvázolni, de ezek alapján a 6-ossal kell egyetértenem. Férfiszemmel ugyanis lehet, hogy tényleg teljesen rendben van a kapcsolatotok így. Nem mondom én, hogy minden férfi ilyen, sőt még csak azt sem állítom, hogy a legtöbbre jellemző, de az én barátom is, meg több barátnőm párjai is hasonlóan viselkedik, holott eléggé komoly kapcsolatokról beszélünk már. Az én páromnál például szerintem a megszokásból adódik ez... 30 körül járt már, mikor megismertem, és az előző kapcsolataiban teljesen normális volt ez. Meg a szülei sem beszélnek például egymással gyakran, ha az édesapja külföldre utazik (ami gyakorta megtörténik). Ettől még soha nem csalt meg senki senkit, és mindenki nagyon jól elvan a másikkal.
Nem kizárt, hogy a te barátod is ilyen. Ha neki ez normális, akkor tényleg ez a két lehetőség marad: belenyugszol, hogy ilyen vagy te próbálsz ráakaszkodni, amíg "rá(d)szokik" - persze ezzel kockáztatva. Én a kettőt egyszerre tettem és bevált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!