Szerintetek orbán viktor elhagyná az országot, ha nép egyszer csak megvilágosodna, és rájönne, mennyire kihasználta az országot?
És mielőtt meggyanúsítana bárki, nem, nem fogok a szocikra szavazni, mert sok mindent elqrtak saját szavaikkal élve, és igen, loptak is, nem keveset, sokat.
Csak nem olyan mértékben, mint a cigány származású miniszterelnökünk, és bandája.
8/8. Lehet, hogy a statisztika neked sokat jelent. De a Gyurcsány kormány alatt nem süllyedt egyre nagyobb nyomorba a lakosság, nem fizetett annyi adót, nem volt 27 %-os ÁFA az alapvető élelmiszerekre, nem volt trafik és földmutyi, nem ment ki annyi ember külföldre stb.
Nem a statisztika számít, hanem az, hogy az emberek meg tudnak-e tisztességesen élni? Nem Gyurcsányt pártolom, mert nincs miért. De nem igaz, hogy most jobb.
A nép többsége már megvilágosodott, csak nem biztos, hogy lesz lehetősége leváltani Orbánt, mert nincs akire szavazhatna.
Ez így, van, de a kérdésben nem azt tettem fel, hogy ha kiderül, hogy egyszer kétszer hazudott, hanem ha egy jótündér varázsütésre a fejünkbe juttatná, hogy mit tett viktor. Akkor én biztos vagyok benne, hogy az emberek legalább börtönt életfogytiglanra követelnének neki, de szerintem több is járna neki. Akkor elmenne az országból szerintetek?
(Lehet, hogy másokat is akarna a nép, de abban biztos vagyok, hogy ő a legnagyobb szélhámos. Elég belegondolni, hogy kb. 8 éve a saját vagyonbevallása szerint 10 millió körüli összeg volt az öve, ma meg a 2. leggazdagabb ember, ami azért roppant érdekes.)
10:42 te hol élsz? Ekkora ökörséget honnan sütsz ki? Minden ismert családtagom, és barátom nagyobb terheket kapott, nem beszélve arról, hogy minden féle egyéb élethez nem feltétlen szükséges dolgot is megadóztattak.
(pl.: chips-adó, telefonok, tranzakciós díjak, stb.)
Felesleges erőlködni emberek, kérdező szerintem volt Gyurcsány simogatáson. Bármit mondtok neki, akkor is Gyurcsány a jófiú.
Azt már nem tudja felfogni, hogy mi az a lufigazdaság. USA?
Ők is csak azért tudják ezt csinálni, mert világhatalom, és ha gond van, lásd utóbbi hetek, nyomnak egy kis pénzt az adósságplafon megemelése után, és bírják néhány évig még. Ezt csinálják már régóta. Csak, hogy ez a taktika más országoknál nem működik.
Érted kérdező?
Csak megjegyezném ó te okosság, annyira azért nem éltünk jól Gyurcsány "fellendítő" gazdaságpolitikájában se. Voltál te már külföldön?
Gyurcsány is kaka, meg Orbán is. Gyurcsány nagyobb.
De attól még kaka.
Újítani kellene 2bit nép.
gyurcsany-koka társulat ki akarta árusítani az országot.
Kóka azt nyilatkozta ekkor HVG-ben : Üzletember vagyok, cégem Magyarország.
Ha ez neked nem baj, kérdező, ásd el magad.
OV ezen változtatott, nem eladó a hazánk: ezért is támadt rá a moslékos vályútól visszafordulva, hörögve az egész világ: hogyhogy ? nem merünk kicsik lenni? és eladni ezt a megnyirbált, kivéreztetett országot? most ki akarod túrni -vajon miért? visszahívni gyurcsánykoka-szemléletűeket? vagy behívni a tankokat? aktuális.
Ugyanmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!