Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek orbán viktor...

Gauldoth kérdése:

Szerintetek orbán viktor elhagyná az országot, ha nép egyszer csak megvilágosodna, és rájönne, mennyire kihasználta az országot?

Figyelt kérdés
(tudom, kis betűvel írtam a nevét, de megvetésem jeléül sosem fogom naggyal írni)

2013. okt. 22. 10:11
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

10:50 Ha tudsz olvasni, akkor olvashattad, hogy nem vagyok Gyurcsány fan. Másrészt, pont hogy orbán-simogató létezett vakoknak...

A gazdaság meg nem csak a mások kizsákmányolásából él USA-ban, azért ezt szögezzük le.

2013. okt. 22. 10:59
 22/45 A kérdező kommentje:

10:56 A válaszod számomra értéktelen, tisztán lejön a válaszodból, hogy neked demagóg dumáid vannak. Egyszerűen annyival nem lehet lerendezni egy kölcsön, vagy egy privatizálást, hogy az az ország eladása. Nem ennyit jelent valami.

A privatizáció egyébként szerintem is rossz ötlet volt, de nem ördögtől való.

NEM VAGYOK EGYIK PÁRT FAN-JA VAGY TAGJA SEM!

2013. okt. 22. 11:01
 23/45 A kérdező kommentje:
ps: képzeld, én nem kékvérű, de jómódú családba születtem, nem egyszer voltunk külföldön, de hozzátenném, a megélhetésünket ilyen jól ellátó céget a fidesz kis híján tönkretette már egyszer, és újra hatalmas kockázatnak tette ki. (Nagyon reélem, hogy a választások után megszűnik, amivel a kockázatot rátette, különben legalább 50% esélyt látok rá, hogy elindul a cég a lejtőn.)
2013. okt. 22. 11:08
 24/45 anonim ***** válasza:
83%
Félelmetes, hogy a hívők milyen átéléssel képesek visszamondani amit a propaganda tömköd a kis fejükbe. Gyúrcsányra fújnak, aki már rég a lefolyóban van, de nem zavarja őket a rekord ÁFA, mutyi hegyek simicska biznisz. NA ezért nem kell viktornak félnie. A békamenetes szavazói a végsőkig kitartanak, és az új választási rendszerrel tett róla, hogy csak hasonló tömegbázis tudja leváltani, ami viszont az zsebretett gazdasági társaságok és cenzúrázott média nélkül nem fog menni egy pártnak sem. Szóval nem, nem lesz itt se megvilágosodás, se menekülés OV részéről (lásd a nagy példakép: Berlusconi)
2013. okt. 22. 11:11
 25/45 A kérdező kommentje:
Igazad van, de a kérdésre ez sem válasz :) De azért köszi hogy írtál, jó volt ezt is elolvasni.
2013. okt. 22. 11:19
 26/45 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy a kérdésről mindenki elkezd spekulálni másra. Én ezt kérdeztem, és még csak nem is írtam arról, hogy szerintem ez bekövetkezik-e vagy sem.
2013. okt. 22. 11:20
 27/45 anonim ***** válasza:

Érdekes, érdekes,jaja. Kérdező: két esélyes, hogy a kérdésed mögött mi van:

1) visszasírod az országot kiárusító maszopliberósokat (tök mindegy, hogy hívják, nem szívódtak fel, itt vannak) vagy

2)anarchiát akarsz, ahol az ügyeskedők a zavarosban kitűnően halásznak, a rendes emberek meg nagyon (akár halálosan)megsínylik.

Melyik? vagy van más alternatíva a fejedben?

2013. okt. 22. 11:46
 28/45 anonim ***** válasza:
18%

Egy biztos a mostani baloldalt soha nem szabad visszaengedni a vezetésbe. Sajnos a Parlamentben ott lesznek.

Libás Gordon, Sz..házi, Böszme és a többi idió.a!!

NEVETSÉGES!

2013. okt. 22. 12:37
 29/45 anonim ***** válasza:
16%
Fideszt még hagyni kell 4 évig, utána majd meglátjuk hogy mit tudnak kezdeni, 8 év talán elég lesz hogy kihúzzák az országot a szból.
2013. okt. 22. 12:39
 30/45 anonim ***** válasza:
Miért, Kádár János után talán nincsen már nosztalgia? Nos, a nép Orbán Viktorra ugyanúgy fog tekinteni utólag, mint Kádárra, és soha nem fogja megtanulni, hogy az a jó, ha a saját sorsának a kovácsa.
2013. okt. 22. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!