Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te jobban élsz, mint 4 éve?

Te jobban élsz, mint 4 éve?

Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 18:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Se jobban, se rosszabbul.
2013. okt. 18. 20:00
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
jobban mert kimentem németbe
2013. okt. 18. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Kb ugyanúgy.

De 2002höz képest jóval rosszabbul.

Köszönöm mszp azt a sok hitelt és semmittevést...

2013. okt. 18. 21:01
 14/19 anonim ***** válasza:
14%

Nem kívánok túlzásokba esni, az, hogy most a Fidesz van kormányon, nem olyan érzés, mint átülni egy Trabantból egy Ferrariba.

Viszont ahogy telik az idő, úgy érzem, hogy egyre több pénz marad itthon, növekedik kis mértékben az életszínvonalam, végre van megtakarításom, és nem érzek többé bizonytalanságot és kilátástalanságot, mint az MSZP idején. Bátran merek a tervezni hosszú távra, mert tudom, hogy az ország hozzáértő kezekben van, és ha csodát nem is tudnak művelni, de szép, fokozatos fejlődést biztosítanak. Bátrabban megyek ki az utcára, mióta a három csapás törvény létezik, és felvettek több ezer új rendőrt szolgálatba.

Összességében elmondható, hogy a Fidesz tisztességesen irányítja az országot és hosszú távon kifizetődő intézkedéseket hoz. Örülök, hogy nem adtam fel, és nem költöztem el 2008-ban külföldre, pedig amit a baloldal akkoriban csinált, felháborító volt.

2013. okt. 18. 22:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Sokkal rosszabban és nem csak azért mert szüleim közül volt akit alapból kirúgtak, sőt..
2013. okt. 18. 23:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Rosszabbul. Édesanyámmal élek, de a nagyszüleim támogatása nélkül már rég utcára kerültünk volna.

18/f

2013. okt. 19. 10:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Jobban
2013. okt. 19. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Több-e a lóvé, vagy jobban élek-e? Nem mindegy. A pénz kevesebb, de jobban élek mint valaha, mert rájöttem, hogy nem az a fontos!
2013. okt. 19. 15:51
 19/19 inuit válasza:
Rosszabbul. Ha éppen van munkám akkor a fizetésemből kevesebbet engedhetek meg magamnak.
2014. márc. 20. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!