Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te mit köszönhetsz Orbán...

Te mit köszönhetsz Orbán Viktornak és kormányának? Jobban élsz mint 3 éve?

Figyelt kérdés

2013. aug. 25. 17:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, én nagyon sok mindent, hagy soroljam fel.

...

Na, pont ennyit köszönhetek neki.

2013. aug. 25. 17:08
 2/20 lindmayer ***** válasza:
17%

a család jobb helyzetben van, mint 3 éve, főleg azért, mert 2 testvéremmel együtt ebben az időszakban kezdtünk el dolgozni

és az igazság az, hogy a környezetemben a legtöbb ember ugyan nem mondhatja el, hogy jobban él, csak azt, hogy nem él sokkal rosszabbul, mint 3 éve: egy kicsit jobban össze kell húzni a nadrágszíjat

de hozzá kell tenni, hogy azért most nem hiába kell több helyen spórolni, hisz úgy néz ki hogy a gazdaság kezd kifelé menni a recesszióból

2013. aug. 25. 17:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Igen, jobban élek, de csak magamnak, illetve a családomnak és a főnökömnek köszönhetem. Elvégeztem egy mérnöki mesterképzést, így minden téren jobb pozícióba kerültem. De ehhez az kellett, hogy a főnököm elengedjen azokon a napokon, amikor előadás van, illetve szükség volt a feleségem támogatására is, hiszen azokon a napokon egyedül vitte a háztartást.

2013. aug. 25. 17:10
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

10 perccel többet kell dolgoznom a munkahelyemen, többet kell adóznom a fizetésemből, többet kell adóznom amikor hozzájutok a pénzemhez.

De pozitívum az nem nagyon van.Ezért sem kapnak szavazatot 14-ben!

2013. aug. 25. 17:12
 5/20 anonim ***** válasza:
1%

Ez egy nagyon paraszt kérdés.

Ugyanis mihez képest élsz jobban?

Ahoz képestt hogy a maszop itt hagyott a nyakunkba 12emilliárd adósságot + az IMF adósságot és tántorogtunk a csőd szélén. Nem a maszopon múlott hogy nem lettünk Görögország. Ahoz képest nagyon nagyon nagyon nagyon sokat!

2013. aug. 25. 17:15
 6/20 A kérdező kommentje:
kacx: Ezzel kampányolt a PARASZT Fidesz régen! :) Mégis megválaszoltad, szerinted sokat.
2013. aug. 25. 17:17
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
Neki köszönhetem hogy megadta a löketett hogy új életet kezdjek itt Hollandiában. És tökre bejött szal hálás lehetek neki hogy az intézkedései miatt tönkre ment a cég ahol dolgoztam.
2013. aug. 25. 17:17
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazából egyetemre járok, úgyhogy én annyit nem érezhettem az áldásos tevékenységéből.

Maximum annyit, hogy nem volt lehetőségem a kórházba eljárni pszichoterápiára, mert az orvosok túlterheltek; sokkal rosszabbul étkezek, mint 3 évvel ezelőtt, márt a tojást sem engedhetem meg magamnak; drágább lett a közlekedés, bevezették a gyorsvonatokon a pótjegyeket; jóval kevesebb ösztöndíj jár ugyanakkora átlagra, mint régen, köszönhetően a megszorításoknak. Hirtelen ennyi jut eszembe, de biztos van még más is, ami érint... Ja és a rezsi nem csökkent, hanem emelkedett...

2013. aug. 25. 17:20
 9/20 anonim ***** válasza:
88%

Én azt, hogy jobban élhetek mint 3 éve. 2011-ben miután kivetették a különadókat leépítettek a német telekommunikációs cég tualjdonában lévő munkahelyemről. Bp-en nem találtam állást fél év alatt sem ( informatika )

Németországban viszont igen. :)

2013. aug. 25. 17:29
 10/20 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy azt köszönitek hogy tönkrevágta a cégeteket a kormány, és külföldön találtatok megélhetést emiatt! :)
2013. aug. 25. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!