Te mit köszönhetsz Orbán Viktornak és kormányának? Jobban élsz mint 3 éve?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 17:01
11/20 anonim válasza:
ha itthon kapok egy tűrhető állást vagy a régi megmarad soha nem költöztem volna el de így nem volt más lehetőség de megérte mert két év ala előrébb tartok mint otthon 10 év alatt. Kb ötször annyit keresek, jóval magasabb színvonalon élek, van jó autóm lakást veszek nemsokára. Szóval kösz Viktor!
12/20 anonim válasza:
Jobban! Azt, hogy adott még egy okot arra 3 évvel ezelőtt, hogy kivándoroljak! Ráadásul az itteni, 1,4-es dízelhez képest egész jó Mo.-on az üzemanyag ára, nem is értem mit panaszkodnak az otthoniak mindig, szinte ingyé van!
13/20 anonim válasza:
Megtanultam, hogyan függetlenítsem magam a kormánytól.
14/20 anonim válasza:
Rosszabbul élek, de magamnak köszönhetem. Miért nem álltam be én is nyalni!:))
15/20 anonim válasza:
Én például azt, hogy végleg kimegyek külföldre lakni és dolgozni anélkül, hogy lelkiismeretfurdalásom lenne itt hagyni az országot. Köszönöm Viktor!
16/20 A kérdező kommentje:
# 15/15 Ezt az Orbán-kormány előtt is megtehetted,nem? :)
2013. aug. 25. 20:43
17/20 anonim válasza:
Az orbán-kormány (direkt írom kisbetűvel) alatt sikerült teljesen és végleg csalódnom ebben az országban. Régen még bíztam benne, hogy talán jobb lesz. Mérnöki diplomával egy szaros gyárban kell dolgoznom, szinte semmi fizetésért, ahol úgy bánnak velünk, mint a kutyával, mert megtehetik. És mivel itthon lehetőségem sincs arra, hogy protekció nélkül másik állást találjak, ezért marad külföld. Nálam az orbán kormány tette fel az i-re a pontot, pedig előtte eszembe se volt, hogy elmenjek innen.
18/20 anonim válasza:
Persze! Tömegesen alakultak munkalyek, nettó 150 ezrer lett a létminimumm.
Adókat a felére lecsökentette, mindenkinek jut meló, így megszünt a napi 12 órás megfeszített műszak.
Mostmár mint régebben eltudunk menni a színházba megnézni egy négyfelvonásos darabot, hiszen időnkbe belefér.
Sokkal nyugodtabbak vagyunk, hiszen az emberek mosolygósabbak lettek, mert mostmár tudják, holnap miből fizetik ki a hitelt/rezsit.
Visszaadta a 13 havi fizetést.
És még sorolhatnám... :D
19/20 anonim válasza:
A szocik 8 éve alatt is két kalap sz@R volt az élet, most sem másabb semennyivel sem. Dilettáns kormányok jönnek-mennek.
20/20 anonim válasza:
Neki köszönhetően tudom, milyen tökjó érzés dolgozni havi 47000-ért úgy, hogy más közmunkás munkáját is én csinálom meg, mert az közben ellóg valahova. Illetve ez már csak múlt idő, mert már nem élek Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!