A svábok hogyan viszonyulnak Hitlerhez?
A normálisak úgy, mint a normális nem svábok.
A nemnormálisak úgy, mint egy átlag Jobbik szavazó.
Mindegy, hogy sváb vagy nem sváb az illető. Ha a magyarokat még az sem akadályozza meg a Hitler-imádatban, hogy halomra gyilkták a németek a magyarokat a világháborúban Hitler utasítására, sőt hazánkat megszállták, stb., akkor nem értem van-e bármi, aki bárkit is zavarna? Ha valaki elég buta, akkor élteti Hitlert, mindegy, milyen nemzetiségű.
Német származású vagyok, igaz nem sváb.
Nekem rossz véleményem van Hitlerről ,a sok rossz döntése miatt elvesztettük a háborút.
Emellett, miatta szenved egész Európa most.
Mesterségesen tönkreteszik az európaiak nemzeti indentitását.
"A nemnormálisak úgy, mint egy átlag Jobbik szavazó. "
Ettől nagyobb ostobaságot még nem olvastam ma, pedig én is csak egy átlag Jobbikos félsváb vagyok.
Köszi!
Új fogorvosom van,és csak azért kérdezem ezt,mert tudom hogy ő sváb származású,és ha megyek akkor inkább minden cm tetoválást eltakarok magamon :D
"Helyrehozta végül is Németországot az első világháború után, de az azt követő időszakban mindent elrontott."
Már mit hozott volna helyre? A német gazdaság elsődleges fókusza a háború volt, amelyeket részben egyébként csalásokkal és hamis pénzzel is finanszíroztak. A munkahelyi ügyekben lusta volt, napi 2-3 órát foglalkozott jobb esetben a közügyekkel, ellenben a kávézókban, puccos helyeken előszeretettel italozgatott gazdag gyárosokkal, és főleg gazdag nőkkel, akikkel még le sem volt hajlandó feküdni, ellenben a pénzügyi támogatásaikat elfogadta. Az adóhivatalnál elintéztette, hogy személyesen Ő soha ne legyen felelősségre vonható adófizetés elmulasztása miatt, amikor kiértkezett hozzá minden idők legnagyobb német adótartozásáról értesítő levele. A pártpénzekből, a háborús gyáraktól és a gazdag nőktől kapott kenőpénzekből marha gyorsan felépítette, de adódt egy pfenninget sem fizetett. Nagy nyilvánosság előtt lemondott kancellári fizetéséről, hiszen Ő a "nép gyermeke", aki szerény életmódot él, amit fiatalkori éhezése során tanult meg. Ez nem fedte a valóságot, ugyanis anyjától busás vagyont örökölt, amiből évekig bérelt egy hatalmas lakást, miközben munka nélkül tengődött és a kávéházakat, operákat járta. Mellesleg a kancellári fizetéséről ugyan lemondott, de azt nem verte nagy dobra, hogy egyéb állami juttatásai akkor már sokszorosan meghaladták a kancellári fizetést, sőt, 1 év leteltével a nyilvánosság tájékoztatása nélkül ismét elkezdte felvenni a kancellári fizetést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!