Jobbikosok! Mi változna az országban, ha nyernétek jövőre?
Bevezetnék a többkulcsos adórendszert, esetleg növelnék a multikat terhelő különadókat.
Elkezdenék megerősíteni a rendőrséget, több jogot kapnának, viszont csökkentenék a bűnözők jogait, szigorúbb büntetések lennének.
Lenne egy népszavazás az EU tagságról.
"Olvasd el a jobbik programját. Ott minden le van írva."
Ez mégis miféle válasz? Természetesen olvastam a weboldalukon a programjukat, a gazdasági program főbb pontjai egymásnak ellentmondóak, vagy lehetetlen célt fogalmaznak meg bennük. Ha csak gazdasági vonatkozásban kellene értékelni őket, akkor az ott leírtak alapján a 4 éves ciklusukon belül csődbe vinnék az országot.
De!
Engem nem is ez érdekel, nyilván ha látják, hogy gazdaságpolitikailag szar irányba indulnak el, korrigálják majd útközben a főbb hülyeségeket.Engem az érdekelne, milyen országot képzeljek el jobbikos államvezetés alatt. Miniszterelnök gondolom Vona lenne, nyilván visszavenne egy kicsit a szájhuszár, botránypolitikus stílusból és megpróbálna egyenes arccal, felelősségteljesen beleülni a székbe. Na innen lehet folytatni, mi változna, hogyan.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!