Jobbikosok, hogyan viszonyulnátok ahhoz az emberhez aki szintén jobbikos, de kiderülne hogy titokban pedofil, zoofil, nekrofil vagy egyéb módon szexuálisan aberrált?
Jó akkor mondjuk csak zoofil, homo, leszbi, bi, transznemű, hermafrodita, traveszti (kb ennyi van azt hiszem).
Bár itt a standard jobbikos válasz is le lett nullázva, szóval akkor most mi az igazság?
Jah és igen tegyük hozzá hogy a 4 fal között.
"(kb ennyi van azt hiszem)"
Több száz parafília van, illetve az általad felsoroltak közül nem mindegyik minősül parafíliának.
Úgy, ahogy nem érdekel valaki politikai beállítottsága, vagy vallási ideológiája; pont ugyanúgy nem érdekel valakinek a szexuális beállítottsága/hajlama.
Egy ex-Jobbikos...
Haver.
A pedofília nem kifejezetten sorolható mondjuk a homokszesz mellé, mert elég éles a különbség.
Nem az fogja eldönteni hogy Jobbikos vagy sem.
Én nem tudok a Jobbik mint minden taggal kapcsolatban nyilatkozni, de a pedofiloknak nem nagyon tudok mentséget. Még ha kiderül hogy beteg akkor is a 100% izolálás híve vagyok. A homárok meg egyszerűen nem érdekelnek. Undorítónak tartom és kb ezek szerint állok a kérdéshez. Ha nem nekem akar "udvarolni" egy homár akkor azt csinál amit csak akar egy társadalmi etalont betartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!