Ő bocsánatot kért, tőle ezren fognak?
HUNGARY AT IT'S BEST!!!
Srácok, lehet, hogy éppen a szomszéddal vitatkoztok. Ki tudja? Kezdjétek élezni a kapát, és kopogtassatok át :D:D:D:D
A gondolataiddal egyedül vagy, senki se támogat.
Nem érdemel bocsánatot(van amiért nincs bocsánat)
Ahhoz pofa kell hogy így belegázoljon egy család szívébe.Nem veszed észre hogy senki nem áll melléd?Megvan az oka...
Többet nem nyilatkozok a témáról , olyannak aki egy tapasztalatlan család téren.
Nincs családod.Ha a családfő helyzetébe képzeled magad. Tudod mit érezhet.
Más részről bugyuta vagy, mi várhat rá?
Nem fogják megölni, senki se hülye.Csak elérik hogy önszántából diszidáljon az országból.
Kicsi vagy még ilyen téren, ez az élet.
Minden szónak megvan a súlya.Ha kimondtad akkor vállald,legközelebb tanulsz.
Az életben nem a te fajtád dönt kérdező, jó dolog hogy ilyen megbocsátó vagy stb. de a te gondolataid nem érnek semmit, ha a családról van szó.
Az élet felülírja az elveket.
Remélem feltudod fogni, vannak dolgok amik felülírják a törvényt.
Ui : Ne bocsánatot várjatok, hanem kegyelmet :)
Ne ő /te érezze magát megsértettnek ,mert itt az apa az. Elnézést kért, s húzza meg magát!
Te meg tényleg ne írd ki az adataid mert, ha fb-ra felkerül ez a kép. 1 hetet adok neked...s ezt te is tudod ^^
viszlát
Jajj, b sszameg, tegnap esti 66 és 59%, miért nem szóltatok?!
Tudtam, hogy ismerős a stílusotok, de nem mertem még bemondani! Mára elpárologtak azok a százalékok és 39 illetve 47%-ká avanzsáltatok. Tudom kik vagytok, kis huncutok!
Na mi az, az előző 42 és 46%-s accountjaitokat, amikben mindig egysoros válaszokat adtatok törölték? Tudjátok, amiben kifejtettétek, hogy mindenkit (de tényleg mindenkit) gyűlöltök, és a napkereszténység szektája az egyetlen igaz vallás, amivel a kiválasztott magyar nép megkaphatja a neki járó világuralmat? :DDDD
Sokkolt a tény, hogy tegnap este óta sem írtátok ki a neveteket, FB-linketeket. Azt, hogy munkáltatói kontaktot nem már kevésbé, mert feltételezem munkanélküliek vagytok.
H&H:
először is tanuld meg a definíciót: "A lincselés olyan erőszakos cselekedetet, általában kivégzést, gyilkosságot jelent, amelyet az elkövetői a jogi rendszeren kívüli, jogos büntetésnek tekintenek, s amelyet a hatályos törvények ellenében, azokat figyelmen kívül hagyva követnek el."
Nyilván könnyű az online helyzetre is adaptálni ezt, az elkövetői simán perelhetőek polgári perben. A másodikban, ugyanis az első az ellen irányulhat, aki kitette a screenshotot és elkezdte terjeszteni, ellene levéltitok megsértése és becsületsértés lehet a vád.
Azt nem fogja fel a marha fejed, hogy egy magánember magánlevelét LOPTÁTOK el. Ti vagytok a tolvaj cigányok, akik nem kérdeznek, csak (képletesen) ütnek.
Nehogy azzal gyere nekem, hogy egy noname futós egyesület elnökségi tagsága őt közszereplővé teheti. Ilyen egyesületekből több ezer van, természetjáróktól bélyeggyűjtökig minden hobbi űzői alakítanak párat. Ha szerinted nem így van és ő közszereplő légy oly drága mondj még egy nevet abból az elnökségből, Google-ös leskelődés nélkül.
Miután megállapítottuk, hogy lopás és becsületsértés bűnében mindenki, aki terjeszti ezt bűnös, haladjunk tovább.
S eggfej volt a vélemény írója? Igen.
Írt, mondott, gondolt ilyen s eggfejséget az összes magyar ember életében legalább egyszer (de inkább ezeregyszer)? IGEN.
Nem tudom ti milyen szentek vagytok, de én tinikoros dacból többször káromkodtam, szemét módon viselkedtem a szülőmmel. Megbántam? Igen. De nagyon nem 2-3 perccel utána, nekem órák kellettek a lenyugváshoz. Neki nem jutott ennyi idő, mert az általatok gerjesztett sz arvihar a levél elküldése után max. 1 órával már beindult, mivel a százhúsz radikális website kezdett dicsekedni azzal, hogy immár tolvajok is tudtok lenni és a magánélet szentsége semmit se jelent nektek (olyan esetben, amikor szerintetek a megsértendő személy megérdemli).
Az már külön komédia, hogy a kuruttyon AZONNAL elkezdődtek a vádaskodások, hogy szerencsétlen lúzer zsidó. Mert olyan az orra. Ezt talán nem is kell kommentálni.
Őszintén, ha ti ennyire bátran megosztjátok emberek privát életét embertömegekkel, akkor ti magatok miért titkolóztok ennyire?
A kuruc.info szerkesztőinek a neve miért hétpecsétes titok? A kurucon kommentelő FB-profilok 3/4-éről miért ordít, hogy kamuprofil, mert a mögötte álló nem akarja felvállalni azt, amit nagy mellénnyel névtelenül mond? Ha olyannyira igazuk van, akkor az életük semmi hátrányt nem szenvedhetne attól, hogy az összes ismerősük, főnökük, rokonuk tisztában van azzal, hogy mi is a véleményük, nem? Az enyémek mind tudják és elfogadják, mert a GYK kivételével mindenhol disztingváltan fejezem ki magam, csak itt engedem meg magamnak ezt a kocsmai stílust, ahol még usernevek sincsenek.
Csak a fenti kérdésekre válaszolj nekem, te bátor harcos, mielőtt tovább támogatod lelkesen emberek életének a tönkretételét.
HealAndHeal, te makulátlan szent! Remélem ha egyszer hasonló helyzetbe kerülsz/kerültél, vagy te veted oda magadat a lincselő tömegnek, vagy saját kezűleg teszel arról hogy végleg megbűnhődj.
"Nincs családod." "bugyuta vagy" "Nem fogják megölni, senki se hülye.Csak elérik hogy önszántából diszidáljon az országból." "Az életben nem a te fajtád dönt kérdező" "Remélem feltudod fogni, vannak dolgok amik felülírják a törvényt." "Ne bocsánatot várjatok, hanem kegyelmet :)"
A többi közt ezek a gondolataid bizonyítják, hogy szellemileg sérült vagy. Egy állat. Mint ugye sokak szerint a cigányok. Gondolom akkor szerinted jogos volt pl. az olaszliszkai lincselés. Azt hitték, hogy meghalt a gyerek. Az a tanár megérdemelte a halált, ugye? Hiszen (majdnem) tönkretett egy családot! A család pedig szent, ugye? Gondolom most jól elhatárolódsz, pedig a gondolatmenetedből ez következik. :) Kezeltesd magad, amíg nem késő!
59%-os, este gondolkodtam, hogy hogy nem tudna belekötni a visszakérdezésembe a másik 59-es. Ez a 3 rövid mondatom jól sikerült... :D
Na meg ugye a kurucon egyszer ÁVH-s géci az összes rendőr és bíró, máskor meg ők az istencsászárok. Az egyik esetben ugye köztörvényes hős hazafiakat ítélnek el, a másikban meg cigányokat. A következetességet jó magas szinten űzik... :)
Ha nem kéne tanulnom az egyetemen, összeállíta(t)nék egy kérdőívet, és vagy 1000 emberrel kitöltetném az utcán. Lenne benne egy kis IQ teszt is. Az érdekelne, hogy az ilyen lincselést támogatóknak vajon különbözik-e az IQ-ja a normális emberekétől. Tapasztalataim szerint az agresszív állatok azért agresszív állatok, mert nincs elég eszük a gondolkodáshoz.
Nem határolódok el.Kiforgatni szeretnéd a helyzetet.
Az egy baleset volt.Nem direkt követte el tudtommal a tanár a gázolást.Ez felmentheti.Én megértem a másik félt is.
Fogja már fel pár ember.
Ha te látod hogy a gyermeked elütik.Mit tettél volna?
(sokkal nagyobb rálátás kell erre a dologra hogy ítélkezni tudj benne,ami nekem és neked sincs meg.)
Nagyon sok oldala van ennek a dolognak.
De már messze-menőleg eltértünk a témától.
A kérdésedre a válasz: Nem kér senki sem tőle bocsánatot.
Elkövetett egy nagy hibát,elnézést kért.Mások miért kérjenek? Mert felnyitották a szemét hogy ez gyökérség volt?
Válasz: Nem,soha,nem,soha,nem,soha.
Ezzel végleg zárom a témát,lehet védeni stb.
De itt senki sem ismeri annyira az életet mint kéne.(Én sem.)
A helyzet szüli a cselekedetteket.Az ember különböző helyzetekben máshogy reagál.
Agresszív vagyok? Állat? Mert nem értek veled egyet,és sokkal jobban ismerem a való életet?
Viszlát.
Milyen könnyű menekülés ez, elintézni az egészet azzal, hogy "én jobban ismerem az életet, mint te, punktum" :)
Milyen életet? Talán van valami abszolút értékrend, ami a mátészalkai krimóban iszogató kőműves meg az ELTE-professzor életére egyaránt érvényes?
Lehet itt a dacos jobbost játszani, hogy vitán felül álló tény az, hogy a ti értékrendetek a helyes és másé hibás, de akkor ne hidd magadról, hogy akármivel is jobb vagy, mint az olaszliszkai lincselők. Ők is a saját véleményük és az adott pillanatbeli információk alapján helyesnek vélték a cselekedetüket.
HealAndHeal:
HealAndHeal:
"Van egy ember(?), aki egy olyan nőt hibáztat a haláláért aki elment futni! Egy családanyát! "
Ez egy pofátlan dolog, felháborító vélemény, az a fickó tényleg egy idióta lehet. DE! Szerinted ez feljogosít arra titeket, hogy megverjétek, megkeressétek, tönkretegyétek az életét, megöljétek?
"A beszari féreg ahogy észrevette hogy mit írt, s hányan fenyegették meg joggal! Elnézést kért, mert félt! "
Félt, mert ti, agresszív mocskos söpredék, halálosan megfenyegettétek, a véleményéért, amit MAGÁNLEVÉLBEN fogalmazott meg. Persze, ha valaki zsidózik és esetleg felvetik a felelősségre vonás lehetőségét, akkor ti - egyébként megjegyzem, jogosan - egyből jöttök a szólásszabadsággal.
"Te anyud legyilkolják ! Én : Az ő hibája ! imádni fogsz?
Megérdemli amit kap!Ez a tanulópénz! :)"
Leszarnám, hogy egy szerencsétlen lipótbunkó mit gárgyog. Nagyobb lenne az én bajom ennél. Ráadásul akinek lenne valami oka felháborodni az a hölgy családja, de nem ők fenyegetőznek gyilkolással, hanem a kurucférgek.
"
Gyilkos : Olyan embert öl aki nem érdemli meg
Lincselők : Olyat aki megérdemli! "
És ki dönti el, hogy ki érdemli meg? Ha három haverommal agyonverem a köcsög szomszédot mert éjjel kettőkor porszívózott, akkor most lincselő vagyok, vagy gyilkos? Az én nézőpontomból megérdemelte. Vagy ha valaki agyonveri ezt a levelírót? Akkor ő most lincselő szerinted, mert ez a fickó megérdemelte. De mondjuk a családja, az anyja biztosan gyilkosnak tartaná a hős hazafiakat. Akkor most kinek van igaza? Hogy döntöd el?
"Oltogatásod gyenge s még okos se tudsz lenni! (hiába akarsz)
Olyan oldalra áltál ami mellett nem tudsz érvelni.
Nekünk : 1. : Család ! Anyák! Gyerekek!
Aki ezt megsérti , ! az a gyilkolásnál szörnyűbb dolgot tett! A levélíró+tettes is ezt megtette! Nincs bocsánat!
A család szent!
Nincs bocsánat!
A család szent!
vésd az agyadba"
Aha, tehát szerinted a fickó szörnyűbb dolgot tett mint a gyilkosok, mert MAGÁNLEVÉLBEN megfogalmazta a véleményét? Akkor szerinted, ha valaki a holokausztról lekicsinylően nyilatkozik, az nagyobb bűnt követ el mint a nácik maguk?
"Nincs családod.Ha a családfő helyzetébe képzeled magad. Tudod mit érezhet. "
Igen, és szerinted az segíteni a szerencsétlen fickón, ha megölnének még egy másik embert? És akkor ennek a Csabának a családjával mi lesz? Az anyja mit fog szólni? Ha esetleg vannak testvérei? Akkor ha ők mondjuk valamelyik kuruckorcsot irtanák ki családostul, az jogos lenne? Az ilyen gyilkolási spirál, értelmetlen, káros, primítv és felmérhetetlenül veszélyes, ezt körülbelül általános iskola ötödik osztályában átlátják a gyerekek. Ha te nem, a kisegítőiskolában lehet reklamálni.
A legnagyobb szégyen az, hogy a fickó magánlevélben megfogalmazott véleménye az életébe kerülhet. Ez jellemzi a kuruc oldalát. Ezek tartják magukat jobbnak a válogatás nélkül gyilkoló kisebbségtől? Akik egy levélért lincselni akarnak?
Egy vétlen gázolás enyhébb bűn, mint egy vélemény leírása (még mindig egy MAGÁNLEVÉLBEN). Az utóbbi halált érdemel. Ja, oké.
"Agresszív vagyok? Állat? Mert nem értek veled egyet,és sokkal jobban ismerem a való életet?"
Ez az indoklás kicsit olyan, mint a "de most azért, mert cigány vagyok?" érvelés. Nem, nem azért vagy állat, mert nem értesz velem egyet. Azért vagy az, mert olyanokat mondasz, ami normális ember fejében ritkán fordul meg, de hogy ki nem mondja, le nem írja, az biztos.
AZ életet aztán biztos jobban ismered nálam, hiszen ez egy nagyon hangzatos, ám semmitmondó mondat. Kifejtenéd, milyen életet ismersz? Tudtommal a való életben nem túl gyakran szoktak lincselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!