Ő bocsánatot kért, tőle ezren fognak?
"Kedves kérdező, netalán te vagy ez a gyökér levélíró?"
Ki kell, hogy ábrándítsalak... Nem. Ha 66%-os ki meri ide írni a nevét, facebookját, munkáltatói kontaktját ide, ahogy a 6. kommentben állítja; ha 59%-os is kiírja ide ugyanezeket az adatait, ahogy a 12. kommentben írta, hogy vállalja, akkor mutatok egy print screent arról, hogy nem is ismerem a fickót. :)
"Igenis, megkell lincselni a levélírót! Fenttartom az állításom, aki félelemből kér elnézést az rosszabb."
Hát figyelj, nem mondom rád, hogy emberileg és erkölcsileg nulla vagy. Azért nem, mert aki ilyet ír, az pszichiátriai kezelésre szorul. Beteg embert bántani meg elég alattomos dolog...
"Levélíró : 1 monitor harcos aki menő akart lenni, s aki okoskodik"
Te miként határozod meg áldásos tevékenységedet? :D
"Felelőtlen dolog ilyet írni, egy olyan országba ahol van még pár értelmes ember! ;)"
Tehát szerinted az az értelmes ember, aki veréssel és halállal fenyegetőzik. Értem. (Ettől nem tűnsz normálisabbnak...)
"Milliószor vertek már meg embereket mert gyökerek! (ez a saját példája, rá )"
Sokszor ütötték a fejed, azóta beszélsz ilyeneket??
Nagyon remélem, hogy csak egy troll vagy, és ilyen ember nem is létezik...
"Bár , mivel jól nevelt édesanyám, meghallgatlak!"
Normális vagy? Embereket akarsz ölni, és téged jól neveltek?! Most komolyan?!
""Senki el nem tántorít az online éned vállalásától, mindig és mindenkor? "
Így van."
Akkor miért nem mered vállalni a neved? A vállalás azt jelenti, hogy kiírod ide. Ezt megtetted? Nem teszed meg, tehát NEM vállalod. Annak ellenére nem vállalod, hogy az ellenkezőjét állítod. Tehát nem csak hogy gyáva vagy, még hazudsz is.
"Ám minő érdekesség, hogy a kötözködő hozzászólónk eltűnése után már a kérdezőnk sem jelentkezik. Csak nem lehet, hogy azonosak? :D"
Jajaja. :) Nyilván 5 másodpercenként frissítenem kéne az oldalt, hátha írtatok. Jó dolgok az összeesküvések, mi? :D
A kérdező meg az a válaszoló majd akkor is így kitekerte volna az erkölcsöt ha vele vagy valakijével esett volna ez meg? A gyalogkakukk meg érzéketlen, hülye, az ilyet gyógykezelni kéne, nem hogy még tőle bocsánatot kérni...
Eszem fszom megáll ettől a sok lelki-nyomorék antiszociálistól.
"Akkor miért nem mered vállalni a neved? "
Megmondtam hogy én mindig, mindenkor és mindenhol vállalni merem. Ugyanúgy nem tudsz olvasni mint a kis kötözködőpartnered?
Kedves Kérdező
Egy degenerált, Kezelésre szoruló személy vagy!
Ne játszd meg magad...Vesztes oldalra áltál!
Na akkor utoljára (erre válaszolj majd )
Van egy ember(?), aki egy olyan nőt hibáztat a haláláért aki elment futni! Egy családanyát!
Egy olyan személyt aki a családjáért élt !
Erre 1 senkiházi elkezd papolni, hogy mit szabad egy szabad országban.
A beszari féreg ahogy észrevette hogy mit írt, s hányan fenyegették meg joggal! Elnézést kért, mert félt!
Kérdező? Te egyetértesz a gyökér levélíróval??????????? Ha nem, akkor milyen megváltást remél, ?? Nem bánta meg amit írt, csak fél...megváltást a megbánók kaphatnak csak!
Ezután.
Miért kérjünk bocsánatot???? Ha nem bánta meg?? na?????
Kaphat 1 bocsit, mert fél ami rá vár (belegázolt, egy család szívébe! ) de a bocsit leszámítva nem felejtünk!
tegyük fel : Te anyud legyilkolják ! Én : Az ő hibája ! imádni fogsz?
Megérdemli amit kap!Ez a tanulópénz! :)
"A kérdező meg az a válaszoló majd akkor is így kitekerte volna az erkölcsöt ha vele vagy valakijével esett volna ez meg?"
Azt azért nem fogod beadni nekem, hogy bárkiből annyi indulatot válthat ki egy ilyen eset, mint a hozzátartozókból.
"A gyalogkakukk meg érzéketlen, hülye, az ilyet gyógykezelni kéne, nem hogy még tőle bocsánatot kérni...
Eszem fszom megáll ettől a sok lelki-nyomorék antiszociálistól."
Azt egy szóval sem mondtam, hogy egyetértek a szöveggel. Valamiért azonban elhiszem neki hogy hirtelen felindulásból írta. De akár ha alapból ilyen gyökér, akkor meg lehet fenyegetni? (Ne adj isten meg lehet lincselni, mint ez a beteg állat írta pár kommenttel előbb? A lincselők még véletlenül sem lennének ugyanolyan alattomos gécik, mint a gyilkos??) Nekem a sok magát istennek meg élet halál urának képzelő kis anonim senkiházitól áll meg eszem fszom.
"Megmondtam hogy én mindig, mindenkor és mindenhol vállalni merem."
Oké! Elhiszem! HOGY HÍVNAK, "BARÁTOM"? :D
"Kedves Kérdező
Egy degenerált, Kezelésre szoruló személy vagy!"
Ez azért elismerés egy pszichopatától... Majd ha nem jössz azzal, hogy meg kéne lincselni akárkit, akkor érdemben válaszolok. Azt a gyógyulás jelének fogom értékelni. Ha gondolod, te is kifejthetnéd, hogy a lincselők miben különböznek a gyilkostól?
"Miért kérjünk bocsánatot????"
Mondjuk mert normális ember nem fenyegetőzik. Normális, épelméjű ember, aki nem egy agresszív állat nem mond olyat, hogy valakit meg kéne ölni. Azt, hogy nem bánta meg csak akkor tudhatod, ha 1) te vagy a levél írója; 2) ha valamilyen formában Isten vagy. Van egy halvány sejtésem, hogy egyik eset sem áll fent.
Gyilkos : Olyan embert öl aki nem érdemli meg
Lincselők : Olyat aki megérdemli!
ha nem félelemből bánta volna meg 2-3 perc mire lenyugszik s javítja a levél tartalmát! Nem tette meg!
Én nem félek tőle, s más se! Mi ezért nem kérünk bocsánatot!
Egy szégyen vagy kérdező, te se vállalod magad...ugye-ugye? félsz? Ha igen te se kérj mástól.
Vesztett ügy mellett táncolsz.
A gondolataiddal egyedül vagy, ...vállald magad hogy akinek problémája van téged keressen! kapsz jó pár nevet!Ha ezt akarod,
Oltogatásod gyenge s még okos se tudsz lenni! (hiába akarsz)
Olyan oldalra áltál ami mellett nem tudsz érvelni.
Nekünk : 1. : Család ! Anyák! Gyerekek!
Aki ezt megsérti , ! az a gyilkolásnál szörnyűbb dolgot tett! A levélíró+tettes is ezt megtette! Nincs bocsánat!
A család szent!
Nincs bocsánat!
A család szent!
vésd az agyadba
"Lincselők : Olyat aki megérdemli!"
Hányszor bizonyítod még be, hogy egy beteg ember vagy?
Azt azért elmondhatod hogy Facebook chaten hogy a francba javítod ki, ha már elküldted...
"Egy szégyen vagy kérdező, te se vállalod magad...ugye-ugye? félsz? Ha igen te se kérj mástól."
Ők állították konkrétan, hogy ők bezzeg vállalják. Mint kiderült, hazudnak. Én nem hazudtam, nem "bizonygattam", hogy én kiírom mindenhová a nevem. Ők mondták ezt, de mégsem teszik. Amúgy meg legjobb védekezés a támadás, ugye? :D
Mesélhetsz nekem családról, akár Micimackóról vagy Wheatstone-hidak szakszerű használatáról, AZ ÖLÉS ATTÓL MÉG BŰN MARAD. Szomorú, hogy nem vagy képes felfogni, és hogy a hamis dilemmáddal a gyilkos pártjára állítasz engem meg a levél íróját. Attól egyébként félek, hogy te még szabadon vagy, és kárt tudsz tenni a környezetedben.
"Olyan oldalra áltál ami mellett nem tudsz érvelni."
HOGY MIVAN? :D A folyamatos keresztkérdéseim nyilván az érvek hiányát tükrözik! Csodálkozol, hogy neked alig írok? Higgadj le (ugye te ezt várod el), és viselkedj emberként (nem ölünk). Utána elbeszélgetek bármiről akár veled is. Úgy állítasz ide, mint egy állat, aztán érveket követelsz (amiket egyébként szokásom írni)?!
# 47/47 Időpont ma 01:21
Nem mondtam, hogy nem durva. De akkor meg lehet fenyegetni? Vagy lincselni, mint ahogy "kulturált" "vitapartnerem" akarja?
Miért is kellene bocsánatot kérni ettől a szellemi tomprongytól?
Mert eltartom sintér csahos kutyáit, akiknek kötelessége lenne eltartásukért cserébe a közterületeken olyan állapotokat teremteni, hogy egy felnőtt ember, legyen az akár férfi, akár nő ott éjjel is végig sétálhasson?
A magyar emberektől, a magyar családoktól kérek bocsánatot azért, amiért eltartom sintér csahos kutyáit és emelett még egy kosár bűnözőt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!