Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ő bocsánatot kért, tőle ezren...

Ő bocsánatot kért, tőle ezren fognak?

Figyelt kérdés
Valaki halált megvető bátorsággal, névtelenül elterjesztett egy szánalmas magánlevelet az interneten. [link] A szerzője már bocsánatot kért. Most azok az intelligenciában bővelkedő kultúremberek is bocsánatot fognak tőle kérni, akik őt megfenyegették akármivel?

2013. okt. 3. 21:44
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
73%

BI-ZO-NYÍTS!

Amíg nem teljesíted azt, ami mellett kardoskodsz csak egy bort ivó és vizet prédikáló senki vagy.

Na harmadszorra is: név, FB-link, munkáltatói (vagy iskolai) kontakt. Hol van?

2013. okt. 3. 22:45
 22/62 A kérdező kommentje:

"Erről van szó. Ez nem is ember."

Fenyegetőzni emberi dolog? Ja meg még az elején emlegettétek a cigányokat. Őket nem azért utáljátok, mert erőszakos állat mind? Tehát önmeghatározásotok szerint cigányok vagytok? Gyűlölitek ezért magatokat? :D

2013. okt. 3. 22:47
 23/62 anonim ***** válasza:
32%

"Fenyegetőzni emberi dolog?"

Természetesen. Fenyegetőzni minden ember szokott. Gyilkolni nem.

"Ja meg még az elején emlegettétek a cigányokat. Őket nem azért utáljátok, mert erőszakos állat mind?"

Dehogynem.

"Tehát önmeghatározásotok szerint cigányok vagytok?"

Becsülettel élő magyar emberek vagyunk.

"Gyűlölitek ezért magatokat? :D"

Csak téged.

2013. okt. 3. 22:52
 24/62 anonim ***** válasza:
17%

"BI-ZO-NYÍTS! "

Veled ellentétben én már bizonyítottam. De már ezt is írtam egyszer. Olvasási nehézségeid vannak, vagy csak itt trollkodsz?

2013. okt. 3. 22:55
 25/62 anonim ***** válasza:
76%

66%, te is csatlakozz 59-es társadhoz a büszke adatmegosztásban ám! Negyedszerre: név, FB-link, munkáltatói kontakt.

Arról nem is beszélve, hogy a csökött agyad magad köpte ki, hogy fenyegetőzni, valóságtól elrugaszkodottan írni pillanatnyi düh hatására természetes dolog és mindenkivel megtörténik. De ez a faszi ennek ellenére megérdemli a lincselést, amit terveztek ellene? A kurucon a sok büszke magyar már követeli a címet, telefonszámot, feltételezem dolgoznak is az ügyön.

Milyen marha érdekes, hogy a nagyhangú követelőzők még a saját nevüket se merik vállalni és olyan kamuprofilokkal menőznek, mint Erik Kártmeen, Doki Bacsi Dragunov meg Gróf Istvánhalmi Sándor. De azt is garantálom, hogy a normális nevű profilok nagy többsége is kamu.

Súlyos nadrágtelítettségi probléma van itt, kéremszépen.

2013. okt. 3. 22:57
 26/62 anonim ***** válasza:
73%

"Veled ellentétben én már bizonyítottam."

Mit és hol, te nagyon marha? Ha azt mondod, hogy vállalod a neved mindenhol és mindenkor, akkor ez most miért kivétel?

Írd be szépen és máris nem leszel egy hazudós barom. Egyszerű.

Veled ellentétben én sosem írtam, hogy vállalnám az ismerőseim előtt ezt az eltúlzott politizálós énemet. Ezt hiszed bizonyításnak, hogy névtelenül, felhasználónév nélkül azt írod, hogy te biza igen?

Ötödszörre: név, FB-link, munkáltatói kontakt. Egyszerű.

2013. okt. 3. 22:59
 27/62 A kérdező kommentje:

""Fenyegetőzni emberi dolog?"

Természetesen. Fenyegetőzni minden ember szokott."

Nem, csak az agresszív állatok (a ti meghatározásotok szerint cigányok) fenyegetőznek. NORMÁLIS EMBEREK erőszak nélkül is meg tudják oldani a bajokat. Sajnos ehhez kell egy minimális intelligencia, ami sokaknál hiányzik.

""BI-ZO-NYÍTS! "

Veled ellentétben én már bizonyítottam. De már ezt is írtam egyszer. Olvasási nehézségeid vannak, vagy csak itt trollkodsz?"

Te nem bizonyítottál semmit. Azt, hogy VALÓBAN felvállalod a kommentjeidet, azt csak úgy bizonyíthatod, hogy BELINKELED a profilodat, egyéb adatokat. Ezt nem tetted meg. Tehát megismétlem: nem bizonyítottál semmit.

2013. okt. 3. 23:02
 28/62 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező, netalán te vagy ez a gyökér levélíró?

Itt akarod menteni a pucád??

Az hogy mire vittem? :) Nem tartozik rád.Eltér a témától.

Igenis, megkell lincselni a levélírót! Fenttartom az állításom, aki félelemből kér elnézést az rosszabb.

Levélíró : 1 monitor harcos aki menő akart lenni, s aki okoskodik (az áldozat férje remélem már vadászik rá!)

Mikor ég a feje felett a tető akkor meg menekül...

Ha ilyen "menő" vállalja azt amit írt, s ne féljen.

Kétszínű Paraszt, a levélíró.Egy féreg!

Tőle kérjen a halál bocsánatot!

Éljek az ő példájával, nagy okos?

Felelőtlen dolog ilyet írni, egy olyan országba ahol van még pár értelmes ember! ;)

Magának kereste a bajt!

Milliószor vertek már meg embereket mert gyökerek! (ez a saját példája, rá )

2013. okt. 3. 23:08
 29/62 anonim ***** válasza:
26%

"Súlyos nadrágtelítettségi probléma van itt, kéremszépen."

Akkor bizony haver rád fér egy nagymosás.

2013. okt. 3. 23:10
 30/62 anonim ***** válasza:
73%

Hatodszorra: név, FB-link, munkáltatói kontakt. Hol marad?

Kezdem azt hinni, hogy a nagy vállalásodat nem fogod betartani, te büszke, semmit sem rejtegető hős...Most annyira megleptél :(

A kérdés 12. válasza a tied, a kedvedért bemásolom:

" "59%, te mikor vállalod a büszke neved, Facebook-linkkel és munkáltatói kontakttal? "

Mindig. Kérdésedből ítélve rólad ez nem mondható el."

Szóval? Most nem mindig van?

2013. okt. 3. 23:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!