Ő bocsánatot kért, tőle ezren fognak?
"Kedves kérdező, netalán te vagy ez a gyökér levélíró? "
Nekem meglehetősen gyanús...
Ne tereljetek! 66%, 59%, HealAndHeal: név, FB-link, munkahelyi kontakt, de izibe.
A százalékos kettő konkrétan írta, hogy ő vállalná, tehát mi akadályoz titeket? Na huzakodjatok csak elő vele!
"Szóval? Most nem mindig van?"
Már látom nem csak olvasási de értelmezési problémáid is vannak. A mindig azt jelenti mindenkor és minden körülményben. Engem senki és semmi ettől el nem tántoríthat. Ugyanakkor te önmagadról is leírtad, hogy sohasem vállalod magad. Akkor meg mit erőlködsz még?
"Veled ellentétben én sosem írtam, hogy vállalnám az ismerőseim előtt ezt az eltúlzott politizálós énemet."
Már a saját mondataidra sem emlékszel?
23:16 Te meg ki a rák vagy, hogy itt követelőzöl?
Te vagy a netrendőr akinek mindenkit joga van igazoltatni?
Hát elmész te a p..ba!!!
Aki az adataim kéri.Adjon már egy nevet, fb linket,(munkahely nem kell)
Elhiszed hogy másnap több 1000-en fognak a házad előtt álni? Hogy egy véleményen vagy ezzel a selejtes levélíróval?
Ugye-Ugye a legjobb védekezés a támadás!
Én a magam főnöke vagyok. Remélem nem probléma.
Talán dupla accountod van kedves kérdést feltevő?
Bár , mivel jól nevelt édesanyám, meghallgatlak!
Miért bocsássunk meg annak aki 1 beszari, s ha már ilyen gyökér,vállalni se meri? hmm?
59%, te szellemi sérült vagy. Senki el nem tántorít az online éned vállalásától, mindig és mindenkor? Akkor ugyan súgd már meg, hogy melyik hozzászólást olvastam el felületesen, ahol már rég leírtad a: neved, FB-linkedet és munkáltatói kontaktodat.
De nem, sem te, sem 66% (aki erre a 6. válaszban vállalkozik) nem vagytok hajlandóak. Pedig azt írtátok, hogy vállaljátok.
Ez hazuggá tesz titeket. Ha nem írjátok be, pedig a 6. és 12. válaszban megígértétek, akkor hazudtok.
Na én megyek aludni, de itthagyom nektek az éjszakára az immáron hetedik kérésemet, amit csak a válaszaitokban leírt büszke vállalásotok alapján kérdezek: név, FB-link, munkáltatói kontakt?
Csak az kérjen aki ad is :)
név, FB-link, munkáltatói
kontakt,kedves gyökér szimpatizáló?
Van anyukád 1000% , ha megölik. S azt írom hogy a saját hibája. Mit lépsz?Jó Éjt(remélem megvilágosodsz )
"Senki el nem tántorít az online éned vállalásától, mindig és mindenkor? "
Így van. Látom nem volt hiábavaló a fáradozásom és lassacskán megtanulod megérteni amit írnak neked.
"remélem megvilágosodsz "
Én nem nézném ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!