Ő bocsánatot kért, tőle ezren fognak?
59%, te mikor vállalod a büszke neved, Facebook-linkkel és munkáltatói kontakttal?
Ha nem teszed csak egy képmutató balf sz vagy.
"59%, te mikor vállalod a büszke neved, Facebook-linkkel és munkáltatói kontakttal? "
Mindig. Kérdésedből ítélve rólad ez nem mondható el.
Mit bizonyítottál, te majom? Ha mindig vállalod a neved, akkor vállald most is: írd le.
Azt leírni, hogy "én mindig vállalom" semmivel se több annál, hogy "én zsidóölő unikornis vagyok".
Na mi az, tele a naci?
Ismétlem: név, FB-link, munkáltatói kontakt ide szépen beírva. Ha olyan bátor vagy ez nem lehet akadály.
Aki ezt lemerte írni , 1 gyökér! Félelemből kért elnézést! S nem azért mert belátta hogy tévedett!
Micsoda dolog ez hogy ő mondja meg hogy egy ember mikor futhat, mikor nem! Ez egy szabad ország ,had menjen már oda az ember ahova akar.
Kivégzés kell az elkövetőnek(példa statuálás )
A levélírónak meg egy alapos verés s örüljön hogy nem ölik meg ...
"Én már bizonyítottam..."
Amikor valaki alapvető fogalmakkal nincs tisztában, de osztja az észt... :D Segítek: [link]
"A levélírónak meg egy alapos verés s örüljön hogy nem ölik meg ..."
Ennyi ésszel nem vihetted túl sokra az életben, az egyszer biztos...
"Aki ezt lemerte írni , 1 gyökér! Félelemből kért elnézést! S nem azért mert belátta hogy tévedett! "
Erről van szó. Ez nem is ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!