Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagycsaládosok! Ti elégedettek...

Nagycsaládosok! Ti elégedettek vagytok a jelenlegi kormánnyal, intézkedéseivel?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert néha az az érzésem,hogy csak nekem van pozitív véleményem róluk!

2013. szept. 28. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Ne aggódj, nem csak neked van pozitív véleményed a Fideszről, hanem nekem is. 8 év bizonytalanság, kilátástalanság után végre eljött egy olyan korszak 2010-ben, amikor bátran nézek a holnapra, és tudom, hogy nem kell félni az anyagiak miatt. Nincsenek megszorítások, nem drágul a gáz, és a politikai stabilitás is sokkal nagyobb, ráadásul a bankok és a multik hatalma sem akkora már, mint az MSZP idején.
2013. szept. 28. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:

"A válaszíró 18%-ban hasznos válaszokat ad."

Ez többet mond minden szónál.

2013. szept. 28. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ez többet mond minden szónál."

Inkább azt árulja el, hogy mennyire képtelenek ezen az oldalon elviselni az emberek azt, ha valakinek eltérő véleménye van az itteni többségtől. Birkapolitika.

2013. szept. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!