Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagycsaládosok! Ti elégedettek...

Nagycsaládosok! Ti elégedettek vagytok a jelenlegi kormánnyal, intézkedéseivel?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert néha az az érzésem,hogy csak nekem van pozitív véleményem róluk!

2013. szept. 28. 10:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Hát jobban élünk mint az előző kormány idején, ez tény. De ettől függetlenül képtelen vagyok a fideszre, Orbán Viktorra szavazni. Egyszerűen szánalmas a stílusuk. A pénz meg nem minden. Elég rendesen meg akarják osztani a népet, ez pedig aljas dolog. Én jobboldali vagyok, de a fideszt messze nem tartom annak. Az egykulcsos adó az egyetlen jó húzásuk talán.

Szóval ha azt hiszi, hogy akik az új adórendszer nyertesei, és ők majd mind a fideszre fognak szavazni, hát téved !

További szép napot!

2013. szept. 28. 10:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem, hogy te meg vagy elégedve (bár nagyon érdekelne, hogy mégis mivel), mivel sok támogatást kapnak a nagycsaládosok.

Na most tudod, Magyarországon nem sok nagycsaládos van. SŐT!

Ennél még sokkal de sokkalta kevesebb nagycsaládos lesz, sőt, kapaszkodj meg, még családosok se igazán lesznek már 10 év múlva. Pusztán azért, mert a mai fiatalság olyan rendszerben nő fel, ahol kéne pénz (kapitalizmus) de nincsen (Magyarország).

Így az ilyen emberek nyílvánvalóan nem fognak örülni a kormánynak, szídják, ócsárolják. Mivel mindíg kell bizonyos tényezőkkel számolni:

Kb. 15%-a a férfiaknak soha nem fog vállalni gyereket, mert nem akar.

Kb. 5%-a a férfiaknak nem vállal gyereket, mert önbizalomhiányos vagy bal***

Kb. 20%-a a lányoknak nem vállal gyereket, mert az valamilyen "gócpont"-nak tünne fel, és olyan lenne, mintha örökre elveszíteni a szabadságát.

Még mielőtt forrást követelnétek, pusztán kérdezzétek meg az ismerőseiteket, és állítsátok fel magatokban a dolgokat.

Viszont van a kissebbség (mint te), akiknek sok gyerekük van, jól boldogulnak. Na ilyenből van olyan kevés, mint a fehér holló, és csak ritkulni fog.

Egyet ne feledj. A mai rendszer három dologról szól CSAK!

Pénz, Karrier, Szórakozás.

2013. szept. 28. 10:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kormányfüggő. Nagycsaládod csak olyan vállaljon, aki fenn is tudja tartani. Ha az állam fizetne nekem azért, hogy sok gyereket vállaljak, akkor ha lehet visszautasítanám, ha nem, akkor azonnal emigrálnék. Megalázó, hogy a szaporodásért fizetnek.
2013. szept. 28. 11:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Nagyon is kormányfüggő. A nagy család kaphat pénzt is, és ki ne örülne neki. De az igazi nem ez, hanem az élet megkönnyítése infrastruktúrával,szemléletváltással. Amelyben nem gond a több gyerek sem a nevelés, sem a munka, sem a pihenés szempontjából. Ezt nem lehet pár ezer forinttal megváltani, csak központilag megszervezni.
2013. szept. 28. 12:37
 5/13 A kérdező kommentje:

10.44-es válaszoló!Azok a nagycsaládosok kapnak csak támogatást ahol a szülők mindketten dolgoznak!!!Eddig az előző kormány alatt nem voltam még nagycsaládos és nem is kaptam semmi féle támogatást.Pedig ugyan így dolgoztunk.(most kap az egy és kétgyerekes is)

(A kisebbségről nekem más jut eszembe!!!!)

2013. szept. 28. 13:01
 6/13 anonim ***** válasza:

Én jóval kevesebbet keresek vásárlóértékben, mint 2010-ben.

A fizetésem nem változott, többet adózom, az inflációt nem is számolva.

Az alábbi kalkulátorral ki is lehet számolni. (Egyedül vagyok, gyermektelen)

[link]

2013. szept. 28. 15:52
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

"(A kisebbségről nekem más jut eszembe!!!!)"

Akkor megérdemelnéd, hogy a gyermekeidet krematóriumban égessék el.

2013. szept. 28. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:

"Azok a nagycsaládosok kapnak csak támogatást ahol a szülők mindketten dolgoznak!!!"

Igen 10-ből egy ilyen van a családi adókedvezmény,miközben alanyi jogon jár a gyes akár 10-20évig, családi(egyedül álló), gyereknevelési, lakásfenntartási, gázár támogatás.

2013. szept. 28. 18:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Semmi rosszat nem írtam a kisebbségről,hogy ilyen szarságot írjál nekem te elmebeteg!!!!!!Csak attól ,hogy én 3 gyereket nevelek ,nem kellene kisebbségnek nézned!Semmi bajom velük,legalábbis a jobbik fajtával akik megpróbálnak valamit kezdeni az életükkel,és nem az állam pénzén tengeni és azért szülni 5 6 gyereket,hogy az állam tartsa el őket és azt is cigarettára költeni!!Amúgy meg NAGYCSALÁDOS embereknek tettem fel a kérdést!!!!!!!!!!!!
2013. szept. 28. 18:45
 10/13 anonim ***** válasza:

"Semmi rosszat nem írtam a kisebbségről,hogy ilyen szarságot írjál nekem te elmebeteg!!!!!!Csak attól ,hogy én 3 gyereket nevelek ,nem kellene kisebbségnek nézned!Semmi bajom velük,legalábbis a jobbik fajtával akik megpróbálnak valamit kezdeni az életükkel,és nem az állam pénzén tengeni és azért szülni 5 6 gyereket,hogy az állam tartsa el őket és azt is cigarettára költeni!!Amúgy meg NAGYCSALÁDOS embereknek tettem fel a kérdést!!!!!!"

Hahó?! Önmagadra cáfolsz rá...

Amúgy meg nehogy már komolyan vedd... Nem égetnék el természetesen senkit.

2013. szept. 28. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!