A jelenlegi kormánypárt miért nem csinál szegregációs iskolákat? Miért ennyire tabu?
Az ellenzéki pártokról meg nemérdemes szót ejteni ,mert azok még provokálnak is.
Itt a Fidesz.
Elvileg jobboldali , elvileg hazafi , elvileg néppárti.
Mégsem olyan, csak papíron, hisz hagyja, hogy a népe szenvedjen.
Utánanéztem ,régen voltak szegregációs iskolák Magyarországon.
Mit kell ennyire félni az EU-tól meg a jogvédőktől?
Pár napig téma a dolog ,aztán úgyis elfelejtik.
Rikácsolnak egy sort , aztán megunják.Szlovákiában is ez van.
Egy kérdező ,tett fel kérdést, melyben van egy videó,2010-es választás előtt készült, egy interjú Orbán Viktorral.
1:26-tól mondja a lényeget.
Itt mást ígért , változást.
Ekkora hatalommal amekkora van nekik, illene valamit csinálni.
Én már ott elakadtam, hogy:
"Itt a Fidesz."
WTF? Orsós Viktorral az élen... :DDDDDDDDDDD
Ennyire világtalan nem lehetsz. Olyan szocik mint a bal oldal.
Ha én azt mondom, hogy superman vagyok, és le is írom, sőt TV-ben is elmondom, akkor elhiszed?
De, nagyon is szükséges lenne.
Aki szorgalmas és van agy kapacitása azt miért húzza vissza aki kevésbé tehetséges vagy szorgalmas.
Ne vicceljünk már!
Nagyon elég volt abból hogy mindig a gyengék meg a gyengék.
Teljesen nevetséges hogy a liberálisok akik az egyén érvényesülésére építenek pártolják ezt az egészet.
Tisztán rügyezik a gondolat végén az ideológia.
Egyszerűen meg kellene érteni.
Ha "nagy agyak" nevelődnek mert nincs lenyesve a szárnyuk, akkor a "kis agyak" is magasabbra repülhetnek.
Ugyanis az egyén lehetőségeinek a kereteit maga a táradalom szabja méretre. Minél magasabb a a "nagy agyak" aránya annál tágabb a keret. Nem a szorgalmas és jó képességűek húzzák magukkal a gyengébbeket, mert ez csak egy városi legenda. Sőt a gyengébben akadályozzák a jobb képességűeket.
Nyilván nem a minőségben nyilvánulna meg a szegregáció hanem a fejlődés minőségében és sebességében.
Utolsó: Miért nem minőségben?
Mármint, ha van tanár A, akit nem érdekel semmi, bemegy, felolvassa a könyvből az anyagot és utána mindenkit átenged, és van tanár B, aki különórát tart, ösztönzi a gyerekeket és teszem azt doktori fokozata van, miért ne kapjon több fizetést?
A mostani rendszer kicsit olyan, mintha az ácsoknál "A" összehoz egy fiókot nehezen, ami szétesik másnap, "B" pedig egy szekrényt azalatt az idő alatt, és mindketten ugyanannyi pénzt kapnak a munkáért. Mi a fenéért dolgozzon akkor "A" jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!