Miért ellenzi az mszp a (főleg bajnai) a rezsicsökkentést?
Miért törekszenek még ellenzékben is a nép sanyargatására, nem volt elég nekik 8 évig?
Bajnai eltörölné a rezsicsökkentést és ujra bevezetné a népnyúzó intézkedéseit mint azt tette miniszterelnöksége alatt.
"Nekem és több millió honfitársamnak sokkal több pénzünk van, mióta a Fidesz kormányra került,"
"A válaszíró 7%-ban hasznos válaszokat ad"
Azt hiszem ez mindent elárul...
""A válaszíró 7%-ban hasznos válaszokat ad"
Azt hiszem ez mindent elárul..."
Igen, azt, hogy a sok lepontozgató Pistikének magas az aktivitása ezen az oldalon. Én embereket csak felpontozni szoktam, ha egyetértek a véleményükkel, ha nem értek egyet, akkor NEM pontozom le, még félig-meddig hasznosnak se jelölöm a választ.
Engem nem érdekel, ha lepontoznak a véleményem miatt, a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki ezzel.
A 4-es válaszoló sorolja már fel legyen szives azokat az elhibázott népnyúzó intézkedéseket is amit az mszp bevezetett 8 "áldásos" évük alatt!!! Persze ahoz egy hét is kevés lenne.
Ne csak azokat sorold fel amit a fidesz kényszerből bevezetett, hogy a tönkretett gazdasság némileg talpraáljon- egyébként az összes adónemet senki nem vesszi egyszerre "igénybe" - ezek az emelések csak minimálisan érintenek egy-egy személyt én például nem veszek chipset mert utálom így nem fizetek chips adót sem ja gázzal működő autóm sincsen. A gazdasságot valahogyan rendbe kellet hozni az mszp pusztítása után , vissza kellet fizetni az IMF-hitelt be kellet indítani a gazdasságot ehez rengeteg pénz kell. Nem beszélve, hogy eladósították az embereket így a hitelek visszafizetése nagyon leterhelte az embereket emiatt a fogyasztás is alacsony volt. Szerencsére már a londoni ellemzők is 2%-körüli gazdasági növekedést jósolnak
"Miért ellenzi az mszp a (főleg bajnai) a rezsicsökkentést?"
Bajnai mióta MSZP-s?
""Bajnai mióta MSZP-s?""
Mióta "összeházasodtak" a hatalom kedvéért az mszp-vel - egy húron pendűlnek.
"Mióta "összeházasodtak" a hatalom kedvéért az mszp-vel - egy húron pendűlnek."
Pont attól hangos most a média, hogy nem tudnak összefogni, megegyezni. Nem tudom, hogyan "házasodtak össze". Bajnai az Együtt 2014 mozgalom vezetője volt, most az EKP miniszterelnök-jelöltje. Tájékozódhatnál, mielőtt zöldeket írsz!
Az sem igaz, hogy eltörölné a rezsicsökkentést, ahogy a kérdésben írtad ,csak írsz itt össze-vissza. Pont azt mondta, hogy egyetért vele, csak szeretné hatékonnyá, fenntarthatóvá tenni a lakáskorszerűsítésekkel, panelfelújítási program újraindításával együtt.
Azt még megmondhatnád, hogy Bajnai az alatt a 9 hónap alatt milyen népnyúzó intézkedéseket hozott!
29-es ""Pont azt mondta, hogy egyet ért vele""
Még alá sem irta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!