Miért ellenzi az mszp a (főleg bajnai) a rezsicsökkentést?
Miért törekszenek még ellenzékben is a nép sanyargatására, nem volt elég nekik 8 évig?
Bajnai eltörölné a rezsicsökkentést és ujra bevezetné a népnyúzó intézkedéseit mint azt tette miniszterelnöksége alatt.
Ha Bajnai eltörölné a rezsicsökkentést, az NEM népnyúzás! Mellesleg, ahogy már előttem is írták, a Fidesz sokkal jobban nyúzza népet, mint Bajnai tette.
A rezsi csökkentés pedig több okból is kamu, és hosszútávon káros.
1./ Nem igaz, hogy csak az MSZP alatt nőtt a rezsi! A rendszerváltás óta MINDEN évben emelkedett 8-10 %-al. A Fidesz alatt is,sőt, még 2012-ben is.
2./ NEM igaz, hogy ez nagy összeget jelent az átlag háztartásokban. Náluk csak- pár ezer Ft egy hónapban. Ott jelent komoly összeget, ahol nagy ház, szauna, stb. van. Ez viszont csak a lakosság kis részénél van.
3./ Amióta csökkent a rezsi, a gáz fűtőértéke is csökkent.
4./ Amit a szolgáltató "ráfizet" a lakossági rezsicsökkenésen, azt ráterheli a nagy fogyasztókra. Azok viszont emelik az áraikat, így mégis a lakosság fizeti meg.
5./ Ha a szolgáltatóknak nincs hasznuk, non profitosak, akkor nem lesz pénz a karbantartásra, felújításra, fejlesztésekre. Néhány év múlva nagyon romlik a szolgáltatás minősége. Hacsak az állam az adónkból nem fogja kisegíteni őket.
Ekkor is a lakosság fizeti meg a csökkentés árát.
Akkor még1* kedves vadbarmok:
Miért nem inkább azt törli el, amiket Orbán bevezetett?
4-es nagyon szépen csokorba gyűjtötte a dolgokat, amiért nem lehet örülni a rezsicsökkentésnek. Remélem ezt a sok agymosott fideszes is legalább elolvassa.
És még annyit a rezsicsökkentéshez, hogy pl a gázszámlán rajta van a csökkenés mértéke. Azt írták nekem pl, hogy március óta az én megtakarításom 750 Ft. 6 hónap alatt! Hatalmas egy összeg.
"A 1 millió munkahelyet 10 év leforgása alatt igérte "
Pontosítok: a kampányban 1 millió új munkahelyet ígért, majd a választások után hozzátette, hogy 10 év alatt.
Legyünk pontosak!
Gondolom addigra rájöttek ők is, hogy lehetetlent ígértek.
Hát igen, az agymosottak nem tudnak válaszolni, csak lepontozni.
Szar lehet már nektek;)
8 év népsanyargatás? :)
3 év alatt több pénzt húzott le a szeretett fűrered minden egyes lakosról mint a népsanyargatók 8 év alatt
tudom hogy nagyon rossz vagyok matekból de nekem ez akkor is sántít
a közmunkást meg légy oly jó és ne vedd munkaerőnek mert ők csak rabszolgamunkát végeznek apróért
amit amúgy is az én fizumból vonnak le
gratulálok kedves viktor csak így tovább a munkanélküliség tényleg kezd csökkenni százalékos szemszögből
hisz akinek nem jut meló rekordütembe kötik fel magukat elkeseredésükbe
szép új világ
kiraknálak téged is 47 ezer forintért gályázni meg 60 ezerért pikk-pakk lekonyulna a szád
Azért, mert ők nem akarnak jólétet a magyar népnek, csak saját maguknak! A Fidesz megcsinálta azt, amire az eddigi 8 éves MSZP kormányzás alatt nem volt példa: az embereknek több pénzük marad és mellette fejlődik az ország gazdasági helyzete. Végre elzavartuk az IMF-et és visszafizettük azt a sok hitelt, amit még az előző kormány vett fel, hogy aztán a pártkasszába lenyúlhassák ahelyett, hogy a népnek adtak volna belőle!
Ne engedd, hogy a hamis, balliberális sajtó által kitalált hírek miatt ne bízz a mostani kormányban. Semmi valóságalapja nincs annak, hogy a rezsicsökkentés mellett különadókat vezettek be azért, hogy kevesebb pénzünk maradjon! Nekem és több millió honfitársamnak sokkal több pénzünk van, mióta a Fidesz kormányra került, a rezsicsökkentést pedig az is megérezte, aki csak egy elvakult MSZP fanatikus. Bosszantja is őket, hogy jobb az életük az embereknek most, mint az imádott libatolvajuk ideje alatt. Ráadásul végre a 4-es metró is megépül, amire az a szerencsétlen Demszky képtelen volt közel 10 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!