Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ennyi zsidókkal...

Miért van ennyi zsidókkal foglalkozó kérdés ebben a rovatban?

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 11:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
3%
Egyébként szerintük aki sikeres, gazdag, liberális, emberséges, nem gyűlölködő, nem jobbikos, meleg, átlag magyar ember, tehát Magyarország kb. 99%-a zsidó és van az az 1% aki ezekbe nem tartozik bele na az az igazi magyar ember akinek nem mosta át az agyát a liberális propaganda és ők mindenkinél többet tudnak.
2013. szept. 21. 18:54
 12/24 kikicsoda válasza:
4%
Mindenkinek! Nézzétek meg az" Életvonat "c. filmet!!!!
2013. szept. 23. 16:46
 13/24 kikicsoda válasza:
4%

És ajánlanék 4 könyvet:

"Mesterségem a halál"

"Tisztgyár"

"A csíkos pizsamás fiú"(ebből film is készült, de előbb olvasni!)

" A könytolvaj"

2013. szept. 23. 17:01
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
ki a francot érdekelnek a propaganda agymosó baromságaid? én is tudnék neked linkelni több tucat 1-2 órás filmet/dokfilmet, ami persze nem jöhetett ki hálivúdban és még csak el sem terjedhetett, NEM IS TUDOM MIÉRT.
2013. szept. 24. 12:51
 15/24 anonim ***** válasza:
3%
Miert?Mert a magyar a legviccesebb nep ezen a bolygon!A magyar idok ota gondoskodik rola,hogy ne unatkozon!Hol a zsidok,a ciganyok,arabok,lasd a 70'eveket,stb....En kozel 20 eve elek a tengeren tulon,de soha nem hallotam sem a tv-ben sem az interneten barmi hasonlot.Evek ota lakok egy nagy buildingben,de azt sem tudom hogy kik a kozvetlen szomszedom!!!!Ugye ez magyarorszagon is igy van???Nem csak az EU-ban kell belepni,de sok masban felkelene noni.
2013. szept. 24. 17:33
 16/24 anonim ***** válasza:
34%

persze, nyilván az lenne a legjobb (nekik), ha egy büdös szót nem szólnánk, nem tájékozódnánk és gondolkodnánk, csak a tévét néznénk és azt tartanánk etalonnak amit a ziskolába' belénk vertek. meg persze éhbérért menni melózni napi 12 órában heti 6 nap. csakhogy ez nem működött régen sem és nem lenne szabad most sem.

azt mondod nem kéne meglepődni, ha az izraeli elnök pl olyan kijelentéseket tesz, hogy sikeresen felvásárolták Magyarországot? vagy ehhez nincs közünk? pofa be?

a cigányokról meg inkább ne magyarázz, ha huszon X éve kint élsz, én meg itt mellettük.

2013. szept. 24. 18:27
 17/24 anonim ***** válasza:
94%
az EU-hoz meg aztán fel kell ám nőni, épp terroristákat támogatnak, meg szépen tönkrevágtak pár országot. nem-belépni kell oda, nem pedig támogatni.
2013. szept. 24. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
5%
Nem az EU-hoz kell felnoni,hanem emberileg,hogy egy masik kissebsegel nem foglalkozunk 24orat!Egyebkent pedig,ha az Izraeli miniszter azt nyilatkozta,hogy felvasarolta Magyarorszagot,ezt kosznjetek a minisztereteknek!Ti vallasztotattok,tik is iszatok a levet!A cigany kerdest pedig a helyedben en nem feszegetnem,mert a cigany ahogy tik hivjatok tyuk tolvaj,de ugye egyetertunk abban,hogy az orszagot nem a romak fosztottak ki,es adtak el!!Az elso levelemben en ere utaltam,hogy a magyarnep otthon nem unatkozik,ha akar talal kifogast,hogy egy masik kisebseget hogyan tud baszogatni,szorakozni vele.Mindegy,hogy zsido,cigany,arab,kinai,akarki,vasvillara vele!
2013. szept. 24. 23:20
 19/24 anonim ***** válasza:
abban igazad van, hogy a magyarok nagy része idióta agymosott birka, hisz hagyják, hogy olyan kormányok váltogassák egymást évtizedek óta, akik szétlopják és eladják az országot. de hát erről szól a demokrácia, az 51% hülye szivatja a maradék 49%-ot. már sajnos vagyunk olyan szinten, hogy nincs visszaút. nem is engedné az EU, vagy izrael, hogy itt bármi állami kézben maradjon. gyarmat lettünk az a helyzet.
2013. szept. 25. 03:15
 20/24 anonim ***** válasza:
amúgy nyugodj meg itt a zsidókon és a cigányokon kívül senkinek semmi baja senkivel. velük is okkal. az egyik fizikailag terrorizálja a magyart (nem tudhatod, hisz nem itt élsz), a másik nem teljesen.
2013. szept. 25. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!