A cigányokkal, románokkal zsidókkal miért mindig csak a probléma, a rossz hírek vannak?
(Persze tisztelet a kivételnek)!
De egy német, holland, osztrák miért tud viselkedni normálisan együtt élni? Az előbbiek miért nem?
Mikor és miért alakult ki ekkora viselkedésbeli különbség a népek között?
A zsidók többsége is tud ,akik a TV-ben látsz azok cionágyúk meg mindenféle felsőbbrendűségben hisznek.
Egyszerűen másak a kultúrák.
Már a kereszténység felvételekor elkülönültek az kultúrák.Akkoriban volt Kelet Európa ahol ortodox kereszténység volt , és volt nyugat Európa ahol nyugati kereszténység , akkoriban ny. Európához tartozott Magyarország is ezért a kultúrája is jobban hasonlít.
eltérő kultúra
bye the way ha már a hollandokat említed, van egy angol kifejezés: "going Dutch".
Nem feltétlen pozitív kicsengésű.:)
Nekem semmi problémám nincs a románokkal meg a zsidókkal, neked van?
Rossz hírek? Ej, ezek a zsidók nem férnek a bőrükbe, mindig feltalálnak vagy alkotnak valamit... :)
Igen a zsidók fel akarják vásárolni a fél országot azt hiszik ,hogy minden az övék és szó szerint be akarják zsidókkal telepíteni.
Aztán tényleg ilyen lenéző vallásúak aki nem zsidó az már nem tudom mi.
Zsidók irányítják a médiát és ez vezet a magyarok elbutulásához lásd-->RTL
Cigányok:Igen velük csak a rossz hírek vannak hány olyan munkaadót hallottam akit megloptak a cigányok.
Eenkívül volt, hogy egy fél utcát végigraboltak, kivágják illegálisan a fákat, elveszik a gyereked mobilját értékeit majd jól megverik.
Láttam már pár videót és tudom, hogy ezeken csak a golyó segít.
Láttam már ,hogyan zsebeltek ki embereket, támadtak meg.
Belém is (ok nélkül) belémkötöttek már párszor.
Az a jobbik eset ha beszól vagy leköp.
Én már várom amikor letámadhatjuk ezeket a köcsög cigányokat.
Románok: Nem hallod Erdélybe milyen magyar verések vannak?
Állandóan b*sztatják a magyarokat és nem beszélhetnek ott az anyanyelvükön meg plusz Erdély még a miénk ,de ezt nem fogadják el.
BICSKÁS NÉP OLYAN MINT A CIGÁNY AGRESSZÍVAK IQ-juk is alacsony nagyon.
Velük vigyázni kell mert ha valami lesz a jövőbe megindulnak az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!