Egy ilyen uszító, és gyűlöletkeltő oldalnak, mint a rosszabbik.com -nak hogy lehet még működési engedélye? Miért nem tiltják be?
"Nem olvasom se ezt, se a kurucot. De miért is baj az, hogy leírják a valós dolgokat a jobbikról?
Ez az, hogy nem a valós dolgokat írják le hanem hazudoznak ahogy a csövön kifér!
"Gondolkodj ember! Pontosan emiatt jött létre"
Sehol nincs hivatkozás, forrás megnevezés, nem szólal meg benne az illetékes csak is vélemények ami meg ugye a vélemény szabadság miatt nem büntethető max polgári peres eljárásokkal. Ahoz viszont jelentéktelen az oldal hogy folyamatosan perelje a Jobbik. Ha egyszer még is elindítaná a pereket akkor hamar befuccsolna az oldal.
Azért azon jót nevettem, hogy a "szabad" szíriai hadsereg szerint már 40 akárhány magyar gárdista halt meg Szíriában... Nevetséges.
Nem kell ezeket betiltani, én szerintem ha másnak nem, humor oldalnak jók. Mind a kuruc, mind ez a rosszabbik, amiről most hallottam először.
Ahogy sejtettem ez egy magyaellenes sz.r, nagyvonalakban.
Csak úgy csöpög az értelem belõle, a kurucot is alulmúlva.
Nocsak, lehet, mindenki, aki itt van az oldalon, egyetért abban, hogy ez egy szenny, és mindennek az alja?
Bár még várnék egy kicsit php de kóser-re, meg tetro-ra :)
Eddig nem is hallottam erről az oldalról. Most megnéztem. Ez valami vicc? Vagy ezt tényleg komolyan gondolják? Mindegy is.
ui: tetrot már én is várom. :D
"Mert te honnan tudod hogy igazat ír? Miért írna igazat? Mert te azt mondod? Ne röhögtess hülye gyerek. Mert a te neved ez."
Mert te honnan tudod, hogy nem ír igazat? Miért ne írna igazat? Mert te mondod? Ne röhögtess.... Nem írom tovább, mert saját magadat már minősítetted a kommenteddel.
Egyébként pedig cáfolj rá bármelyik cikk valóságtartalmára. Ott a lehetőség. Jaaa, hogy nem tudsz. Bocsi. Az egyetlen dolog, ami miatt utálhatod a kurucinfot, legfeljebb a hangvétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!