Ki érti ezt? Miért csak állandóan a magyarok?
Most találtam egy oldalt, rosszabbik.com.
Jelszava az "Elég volt a nácikból".
Nem értem, h ha náci meg rasszizmusellenes az oldal akkor miért csak a magyarok által elkövetett bűnöket sorolja fel?
Hol vannak a romák által elkövetett rasszista bűncselekmények?
Miért nem ír arról, h az izraelita zsidók (akik a legjobban verik a mellüket, h fúj rasszizmus) mit művelnek?
Nem értem hol vannak ilyenkor a nagy antifasiszta fröcsögők, akik máskor minden egyes Jobbikos kérdéshez beírják vagy 5*, h mekkora szar a Jobbik, mert az a csúnya rasszizmus.
Ilyenkor meg valahogy ezek a hősök messze maradnak.
Most végig néztem a linkeket, hozzászólásokat, tagokat.
90% zsidó, de kb semmivel nem látom őket különbnek, mint mondjuk egy borotváltfejű, hőbörgő skinheadet.
Megy ezerrel a ku*rvaanyázás meg a többi.
Szánalmas.
provokálnak ... Ha nincs rasszizmus, akkor beszélni kell róla és lesz .
Médiában mit csinálnak egy termékkel, ha elakarják adni? Reklámozzák ugyan az, ugyanúgy működik ...
"Miért nem ír arról, h az izraelita zsidók (akik a legjobban verik a mellüket, h fúj rasszizmus) mit művelnek?"
Valószínűleg azért, mert a neonácik meg a saját ideológiai elődjeiket a fasisztákat és nácikat, meg a szintén tömeggyilkos arabokat védik, holokausztot tagadnak, na meg akkor is elég nagy a kuss a kuruttyinfón, ha magyar öl magyart, vagy éppen kisebbségit. :D
Az oldal meg nyilván azért csak nácikkal foglalkozik, mert antifasiszta. A kuruttyok sem feszegetik Hitler bűneit. Valószínűleg ez az agyatlan náci görényeken kívül mindenkinek világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!