Gyűlöletkeltő fasiszta banda-e szerinted a Gárda? Ha igen, ezt milyen SZEMÉLYES TAPASZTALATra alapozod?
Attól függetlenül, hogy a megbélyegzések és rágalmazások sorozata ömlik a TV-ből (ha TV-t egyáltalán nézel akkor csak gratulálni tudok). Szeretnék hallani személyes példát, amikor valaki látott gárdistákat rendetlenül cselekedni, cigányt verni stb.
Jó lenne ha ezen elgondolkozna sok ember, és nem tévesztené össze a valóságot a médiából áradó illúzióvilággal.
Szerintem a Gárdától csak az fél, akinek félnivalója van.
Szerintem nem.
Nem szimpatizálok a jobbikkal, a gárda meg hidegen hagy. Nincs okom félni tőlük, néhány koncerten még beszéltem is velük, semmi extra. Mondjuk amikor a sok cigány ellepi a várost, akkor kifejezetten jó hogy vannak!
1.ellentmondás nem tűrő vélemény-nyilvánítások,(személyesen és fórumokon is tapasztaltam)aki nem ért velük egyet,az hazaáruló,nem igazi magyar..--ezt is megkaptam már a szemembe...
2.csúnya beszéd,trágárság,fröcsögés!(ez nyilván nem csak Gárda-tagoknál van,de bizonyos szavak használata,és provokatív jellege elég sajátságos náluk)
3.zsidógyűlölet(nincs kivétel a szemükben)a jelzőket most hagyjuk.
4.hatalmat és erőt,félelemkeltő stílusban hangsúlyozni kívánó felvonulások-->továbbá annak hangsúlyozása h.az igazság csak az lehet,amit ők képviselnek-->azt is előszeretettel mondogatják,h.aki tőlük fél,annak nem tiszta a lelkiismerete-->személyes tapasztalat..ezt kikérem magamnak...
és ne támadjatok rögtön azzal h.és a cigányok félelemkeltő viselkedése..blablabla..mert most nem ez volt a kérdés.
10:48 vagyok
a 4.pontban leírtakat te is megerősítetted...
"Szerintem a Gárdától csak az fél, akinek félnivalója van."
10:48 vagyok.azért írtam h."blabla",mert most nem ez volt a kérdés,hanem h.mit gonolunk a Magyar Gárdáról.Nem akartam belemenni egy ilyen jellegű vitába(ismét)
természetesen ezzel együtt a cigány-féle mentalitást se tartom elfogadhatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!