Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyűlöletkeltő fasiszta banda-e...

Gyűlöletkeltő fasiszta banda-e szerinted a Gárda? Ha igen, ezt milyen SZEMÉLYES TAPASZTALATra alapozod?

Figyelt kérdés

Attól függetlenül, hogy a megbélyegzések és rágalmazások sorozata ömlik a TV-ből (ha TV-t egyáltalán nézel akkor csak gratulálni tudok). Szeretnék hallani személyes példát, amikor valaki látott gárdistákat rendetlenül cselekedni, cigányt verni stb.

Jó lenne ha ezen elgondolkozna sok ember, és nem tévesztené össze a valóságot a médiából áradó illúzióvilággal.

Szerintem a Gárdától csak az fél, akinek félnivalója van.

2010. jan. 25. 10:36
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
40%

10:47

Ki dönti el hogy ki a tisztességes, és hogy ki a magyar? A gárda?

Az itt élő cigányok is magyarok.

Hermann Wilhelm Göring is azt mondta, hogy "az a zsidő akiről azt mondom".

Ha azt látnám, hogy masírozás helyett ételt osztanának vagy szegényeknek házat építenek azt mondom, hogy rendes emberek, de így mivel még ha nem is szegnek törvényt nem is csinálnak semmit, a PH értékük a legjobb esetben is semleges.

2010. jan. 25. 11:01
 12/51 anonim ***** válasza:
81%

"lehet hogy neked a cigányok viselkedése bla bla, mert egy évben látsz egyet, azt is tv-ben...nagyon sokaknak (köztük nekem is) viszont mindennapi valóság, és elég kellemetlen valóság."

A bűnözés ellen keményen fel kell lépni, de nem a fajgyűlölettől vezérelve, sötét korok emlékét idézve, hanem olyan szervekkel, akiknek a közbiztonság (MINDEN polgár testi épségének, biztonságának és anyagi javainak) védelme a célja.

(Második voltam.)

2010. jan. 25. 11:04
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
az, és nemtökmind1 neked h mire alapozom a véleményem? vagy netán szeretnéd megváltoztatni? gyenge probálkozáss. :)
2010. jan. 25. 11:11
 14/51 anonim ***** válasza:
80%

"Ha azt látnám, hogy masírozás helyett ételt osztanának vagy szegényeknek házat építenek azt mondom, hogy rendes emberek, de így mivel még ha nem is szegnek törvényt nem is csinálnak semmit, a PH értékük a legjobb esetben is semleges."

osztottak ételt, kenyeret, persze lehet, hogy reklámfogás a jobbiktól, de azért megtették.

Gátépítésben is segédkeztek, ugyan nem házépítés de hasonló kategória azt hiszem.

A felvonulás pedig segítség sok embernek. Persze ha a civilek lennének olyan tökösek, hogy összeállnak és felvonulnának a kis falvakban az agresszív terrorizáló elnyomás ellen, akkor már nem kellene a gárdát hívni. Megteszitek? Segítetek a rászoruló embereken?

2010. jan. 25. 11:13
 15/51 anonim ***** válasza:
28%

"Szerintem a Gárdától csak az fél, akinek félnivalója van."

erre csak azt tudom mondani,h.szerintem meg a rendőrségtől csak az tart,és az utálja/támadja

őket endszeresen ilyen hévvel,akinek félnivalója van...

lásd:

ez a cikk is fröcsög a gyűlölettől...ez tutira hiteles,hiszen a MG honlapjáról van:

[link]

idézem:

a "rend" stréber őrei is kiélhessék magukat ismét megtartották a diszkriminációs, (amit már biztosan állíthatunk) a jelenleg regnáló hatalom által irányított és rendfentartáshoz köze nincs vegzálásukat..."

sztem elég egyoldalúan látjátok a dolgokat.

nekem ez is visszataszító,nem csak a cigányok viselkedése.

ez van.

2010. jan. 25. 11:17
 16/51 anonim ***** válasza:
29%
*rendszeresen
2010. jan. 25. 11:17
 17/51 anonim ***** válasza:
68%

"A bűnözés ellen keményen fel kell lépni, de nem a fajgyűlölettől vezérelve, sötét korok emlékét idézve, hanem olyan szervekkel, akiknek a közbiztonság (MINDEN polgár testi épségének, biztonságának és anyagi javainak) védelme a célja. "

A gárda nem a fajgyűlöletről szól. És akkor miért csak a cigányok ellen látni őket felvonulni?(bár tudtommal cigányokat is védtek már meg)

pl azért mert ha magyarral van gond, akkor vele szemben a másik magyar ütőképes, megvédheti magát, feljelentheti. Egy cigánnyal szemben az esetek nagy részében nem.

Aki azt mondja, hogy szarik bele, mert az idős úr jelentse fel őket, az vagy önző ember aki szarik bele, hogy ez teljesíthetetlen utasítás, vagy pedig tleg bársonyszékes emberke aki csak TV-ből látott romákat.

2010. jan. 25. 11:18
 18/51 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a leggyűlöletkeltőbb az eddigi 20 év magyar politikája.
2010. jan. 25. 11:21
 19/51 anonim ***** válasza:
28%
a Gárda fajgyűlölő,ez egyértelmű.Céljaik részben jók és nemesek,de emögött hatalmas adag gyűlölet is lakozik.
2010. jan. 25. 11:22
 20/51 anonim ***** válasza:
25%

Nem lehetett valami nagy reklám, hogy segítettek, mert én nem hallottam róla. Lehet, hogy nem vagyok elég tájékozott.

Mindenesetre nekem 10:45-höz hasonlóan a nyilasok jutnak eszembe róluk. Egyszer már volt ilyen vezetés korábban. Akkor is annyi volt az eredménye, hogy bent tartották magyarországot a háborúban. Pedig a korábbi vezetéssel már megvolt a megállapodás, hogy ha átállunk akkor a szovjetek támogatják az erdélyi revíziós követeléseiket a háború után. Ekkor kerültek hatalomra a nyilasok akik nem engedték az átállást. Ezután átállt románia és mi meg ott voltunk két szék között a pad alatt.

Persze nem ismerek minden gárda tagot ezért nem mondhatom, hogy rossz emberek. Biztos vagyok benne, hogy egyenként mindegyik jót akar, csak nem gondolom, hogy az e fajta szervezkedés fogja megvalósítani azt a jót.

Annyira emlékeztet mind az SA-ra, mind a nyilasokra, hogy nem szeretném megvárni, hogy ugyanaz lesz e a vége.

2010. jan. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!