Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyűlöletkeltő fasiszta banda-e...

Gyűlöletkeltő fasiszta banda-e szerinted a Gárda? Ha igen, ezt milyen SZEMÉLYES TAPASZTALATra alapozod?

Figyelt kérdés

Attól függetlenül, hogy a megbélyegzések és rágalmazások sorozata ömlik a TV-ből (ha TV-t egyáltalán nézel akkor csak gratulálni tudok). Szeretnék hallani személyes példát, amikor valaki látott gárdistákat rendetlenül cselekedni, cigányt verni stb.

Jó lenne ha ezen elgondolkozna sok ember, és nem tévesztené össze a valóságot a médiából áradó illúzióvilággal.

Szerintem a Gárdától csak az fél, akinek félnivalója van.

2010. jan. 25. 10:36
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
27%

Ha már madarat tolláról!

Persze az érdekes, hogy a gárda esetében vonuló gárdistákat láttam, és valami jelképekre hivatkozva, feltételezed a bűnözést.

Itt meg kézzelfoghatóan jelen van, ami nem lehet értelmezgetni!

Akkor mos hol is van a gond, kinek a fejében?

http://www.youtube.com/watch?v=7h3lbgebwpY

http://www.youtube.com/watch?v=W-w3LH3APkY

http://www.youtube.com/watch?v=eTHr8QRP57c

http://www.youtube.com/watch?v=GQ1EjNMuPlE

http://www.youtube.com/watch?v=JoLDKC_1-pY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=uJo_CsbZ1Go&feature=related

Még linkelhetnék több százat, ha nem elég.

2010. jan. 25. 11:24
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

"ma 11:17":

nem értelek, aki kimondja, hogy a rendőrség tehetetlen és nem véd meg minket, az szerinted "FÉL" tőlük?

a cikk nem fröcsög a gyűlölettől, szerintem.

mondok egy példát.

Egy ember sok éven át uszít két embert egymás ellen, sok-sok éven át. Ezt nem tartod gyűlöletkeltőnek.

De ha valaki szeretné a kettők közt álló viszályt csillapítani, aminek akadálya az uszító ember, és ezzel a te meglátásod szerint ez az új ember uszítja a 2 embert a 3. ellen aki valójában elkezdte az egészet és miatta utálja a 2 ember egymást.

akkor itt ki a hibás? A te megoldásod az, hogy az új embert aki szeretne rendet, üssük kis és minden marad.

23/51 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom, engem támadtak meg romák, feljelentést tettem, lecsukták őket. Vannak roma barátaim is.

Személyes élményem pedig az, hogy hallottam már felvételt gárda és jobbikos gyűlésről, ahol kimondatlanul utaltak rájuk: "Ők", "azok", "tudjuk kik", "mások". És nem a legjobb környezetben.

24/51 anonim ***** válasza:
84%

kenyeres gárdával kapcs, akkor ha nem reklám szerinted, akkor magad ellen beszélsz, mivel ez azt jelenti, hogy valóban jó szándékkal tették.

amúgy:

[link]

2010. jan. 25. 11:26
 25/51 anonim ***** válasza:
79%

mondok nektek valamit.

ha nincs gond a cigányokkal akkor nincs gárda sem.

kezdjetek el tenni ellene valamit, oldjátok meg, segítsetek annak akinek kell, vedd rá a nénikét akit megloptak megvertek, hogy jelentse fel a támadóit, de utána menj is megvédeni amikor megy a család megbosszulni, jó?

Tényleg, miért jó ha csak szájkaratéztok de közben meg szart sem tesztek valójában?

Nyilván van olyan eset amúgy amikor feljelented az elkövető cigányt és lecsukják és nincs család. Van ilyen, de döntő többségben nem ez a valószínű. Részedről, ez is egy általánosítás, hogy minden roma egyedül van és nem hajlamos a bosszúra, pedig csak 1-2 tapasztalatod volt ilyen. Másoknak épp az ellenkezője volt, nagyobb arányban.

2010. jan. 25. 11:33
 26/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

A masírozásról annyit, hogy senkinek nem ártanak vele, hogy zsebkendővel felfegyverkezve egyszerre lépnek.

Az ilyen masírozás véleményem szerint arra jó, hogy megmutatják önmaguknak és másoknak is, hogy létezik egy magyarországi közbiztonságért és igazságért fellépő és tenni akaró erő.

Szerintem azok a hatalmak, akik nagyban közrejátszottak abban, hogy Magyarországon leépítsék a mezőgazdaságot, ipart, szakszervezeteket, közoktatást, de még az erkölcsi és szellemi normákat is, természetüknél fogva érdeküknek találják azt, hogy írmagostul kiírtsák a magyarok bármilyen saját szerveződését. Ezzel magyarázható minden hasonló szervezet vagy vélemény (ál)médiabeli démonizálása, rágalomhadjárat indítás vagy esetleg a médiából (jobb és baloldaliból egyaránt) való teljes kitiltás. (lásd Magyarok Szövetsége)

Ez mindenesetre személyes véleményem. Direkt azért kérdeztem ilyet, hogy valaki személyesen is látott/tapasztalt-e gárdistáktól atrocitásokat. És itt nem arra gondolok, hogy ilyen sapkát régen hordtak akármilyen csúnya párt tagjai (mindenki más is hordott ilyen sapkát régen), vagy hogy holokauszttagadó beszédet mond közülük valaki. Hanem arra, hogy látott-e már gárdistákat randalírozni (és nem arra gondolok, hogy m1-en mutatnak gárdistákat, mellettük nőket és gyerekeket nagy csoportban állni, és közben megy a duma, hogy gárdisták tüntetnek meg zavarognak meg rendőrt vernek - egyébként egy olyan TV-ről, aki kis betűvel írja az "m"-et a logójában ami birodalmi kék színű, PONTOSAN lehet tudni hogy milyen érdekek vezérlik), láttak-e gárdista bandát bárkit bántalmazni, fenyegetni, stb. Mert én személy szerint nem, de még csak videót se láttam ilyesmiről. De ha van ilyen valahol akkor kérem tegyétek közzé, lehet az én véleményem a rossz a Gárdáról. Egyelőre ez az álláspontom, és logikusnak tartom.

(Még valami: nem vagyok elfogult, nem vagyok se jobbikos, se gárdista, se szélsőjobboldali, átlagos egyetemista vagyok)

2010. jan. 25. 11:39
 27/51 anonim ***** válasza:
29%
Amíg a tagok egyenruhában holokauszttagadó beszédet mondanak, és a szervezet nem határolódik el tőle, addig ne csodálkozzon az ember, hogy összemossa őket. Ha nem értenek egyet vele, szervezetük normáival ez nem összeegyeztethető, akkor fegyelmit kell ellene indítani, vagy legalábbis rá kell szólni, hogy irgumburgum.
2010. jan. 25. 11:44
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
megvallom még én sem láttam olyat, hogy a segélyeket osztó mszp elhatárolódott volna a roma agresszivitástól. vagy, hogy ezt kijelentette volna, hogy az ilyen embereket nem támogatja tovább. ezzel szemben csak azt hallom, hogy a segély hátrányos helyzet miatt JÁR és pont.
2010. jan. 25. 11:48
 29/51 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem tulajdonképpen nem olyan rossz ötlet a Magyar gárda, csak rosszul van megcsinálva.

Az egyenruhájuk mondhatni eléggé gagyi, mellesleg akárki akármit mond, van benne fasiszta beütés, pl. az, h bakancsban járnak, abba beletűrve a nadrágjukat, ha pedig hideg van bombert viselnek.Azon a képen, amit vki belinkelt, ahol Pécsen vonultak föl, hát úgy néztek ki, mint vmi nyugati neonácik.

A másik súlyos probléma szerintem az, h szinte akárkit fölvesznek.Ismerek valakit, aki őszintén szólva nem 100as, dolgozni nem nagyon dolgozik, alapfokú általános vagy történelmi ismeretei =0, de a gárda tagja.Ezen kívül is látni sokszor kb. 40 kilós, egyébként is rossz fizikai adottságokkal rendelkező egyéneket a gárda sori között, akik miatt eléggé nevetséges benyomást kelt helyenként az egész csapat.Szerintem a fölvételhez elég, ha vki néhány közhelyet elsorol, és máris méltó a tagságra.

Ezen kívül pedig szerintem első sorban nem valós feladatokra koncentrálnak, mint pl a cigányokkal kapcs. problémák, hanem ehelyett hosszasan pampognak a holokausztról, holott komolyan nem értem hogy ez miért érdekes.Ha csak négy millió áldozata volt, nem 6, még akkor is kit érdekel ez ?!Egyáltalán miért fontos ezzel a témával foglalkoznia egy Magyar szervezetnek, semmi közünk a holokauszthoz, a Mo.-i zsidókat a német megszállók hurcolták el, erről mi nem tehetünk, ez a németek hibája, minket semmiben nem érint a holokauszt.Ezzel csak azt érik el, h könnyen rájuk lehet fogni, h "náci".Az a baj, h nem határolódnak el kellő képen a fasiszta ill. náci dolgoktól, és így már alapból támadhatóvá válnak.

Egyébként meg nem hinném, h problémás cigányokra hatással lenne az, ha le föl menetel egy csapat.

Egyébként nem a Rózsadombon lakom, hanem egy olyan helyen, ahol rengeteg cigány van, de igazából lesz@rom őket, nem veszek tudomás róluk, mert nem érdekelnek.Az egyetlen problémám az, h adófizetők pénzéből élnek sokan, egyszerűen el kellene törölni a segélyeket, és akkor vegetálhatnának ahogy akarnak, onnantól engem már nem érint, h xy cigány milyen mocsokban tengeti az életét, mivel ő maga tehet róla, h nem dolgozik.

2010. jan. 25. 12:02
 30/51 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező:

"A masírozásról annyit, hogy senkinek nem ártanak vele, hogy zsebkendővel felfegyverkezve egyszerre lépnek.

Az ilyen masírozás véleményem szerint arra jó, hogy megmutatják önmaguknak és másoknak is, hogy létezik egy magyarországi közbiztonságért és igazságért fellépő és tenni akaró erő."

A masírozás arra jó, hogy megmutatják önmaguknak mekkora marha nagy tökös hazafiak, amire aztán marha büszkék lehetnek, hogy már megint milyen jól megmutattuk. Erre jó, ego-fényezés, pótcselekvés.

ÉS igenis árt a masírozás, tovább szítja a feszültséget, amit viszont már nem nekik kell elviselniük, nem ők élnek ott, ők csak felvonulnak, heccelnek egy jót, aztán azok szívnak, akik ott élnek.

2010. jan. 25. 12:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!