Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jövőre fogtok majd szavazni,...

Jövőre fogtok majd szavazni, melyik pártra és miért?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs egy normális párt a parlamentbe. Sokáig jobbikos voltam, 2010-ben rájuk szavaztam, de nagyot csalódtam bennük, a mentalitásukkal tönkre tennék az országot. Fideszre nem szavaznék, mert semmit se tudtak tenni, mszp-re felesleges lenne, együtt 2014 meg kb ugyanaz.
2013. szept. 2. 08:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Jobbik, mert az az egyetlen párt, amelyik még nem szerepelt le és nem árulta el a hazát.
2013. szept. 2. 12:35
 22/39 anonim ***** válasza:
Leteszem a hajamat a jobbik gazdasági programjára nincs keret Mo-n a gazdasági struktúra sem alkalmas annak a programnak a végigvitelére, főleg úgy, hogy nem lennének abszolút többségben a Fidesz meg tudjuk, hogy szabotál ha ellenzéki, bár kormányon még jobban, az a hülyegyerek aki meg azt mondja, hogy Fidesz a többi kommunista, hát, na nem baj az 1% analfabétát is ki kell töltenie vkiknek. Valamint matematikailag aki nem szavaz az akarata ellenére ("nem hisz a mesékben, mindenki szar stb") is a legerősebb pártra szavaz, ami most ugye a Fidesz. Én személy szerint a baloldalra szavazok, mert a Fidesznél jobb.
2013. szept. 2. 13:08
 23/39 anonim ***** válasza:

Aki nem akar szavazni mszp-re meg fideszre, az szavazzon kis pártra. Aki nem szavaz, az gyáva, és szolga, tűri a megaláztatást.

Szégyen.

2013. szept. 2. 13:49
 24/39 anonim ***** válasza:
Ez magánügy, és jelentettem a moderátornak!
2013. szept. 2. 14:11
 25/39 anonim ***** válasza:
Ugyanarra szavazok akit az előző 98 754 ugyan ilyen kérdésben leírtam.
2013. szept. 2. 14:25
 26/39 Komplikato ***** válasza:

Én még nem döntöttem el, sajnos borzasztó a felhozatal ... a szenny amit 23 év alatt kitermelt az ország.

Ha nagyon nem találok a "futottak még" pártok között életrevalót tavaszig, akkor a sok ismeretlen, noname új pártból választok, bár ha nem jutnak be akkor ezzel a nagy nyertest erősítem, bárki is lesz. Mondjuk Magyar Autonóm Néppárt? :D

2013. szept. 2. 14:45
 27/39 anonim ***** válasza:

Egyikre sem.Hogy miért?

Nos,mert az összes pártba vagy beszivárgott a zsidaj szabadvakoló,vagy már ők alapították.Ennek,hogy 'kire szavazol',ennek annyi értelme van,mint Forma-1-en Trabival indulni...

2013. szept. 2. 15:00
 28/39 anonim ***** válasza:
2-as hány éves vagy és tisztában vagy a kommunista szó jelentésével?
2013. szept. 2. 15:32
 29/39 anonim ***** válasza:
20-as akart lenni..:)
2013. szept. 2. 15:51
 30/39 anonim ***** válasza:

20-as! Khm, khm:

"Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)

Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag"

2013. szept. 2. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!