Tényleg van rezsicsökkentés?
Vagy csak egy 2014-es választás előtti kampány a kormánypárt részéről
Ha tudtok akkor tudnátok linkelni weboldalakról.
Kampány vagy sem... 10% csökkent a számla végösszege!
25%ról 27%ra emelték az áfát, ennél nagyobbat emelnek az áruházak karácsonyi "akciók" idején! Nagyobbat nem elírás csak a klasszikus vásárló csalogató termékeket éri meg akkor vásárolni ...
Tényleg van, bár ha a saját pénztárcádnak nem hiszel, ellenben a balliberális médiának igen, akkor így jártál.
A rezsicsökkentés nem kampány, hanem a Fidesz hosszú távon kifizetődő jó intézkedéseinek az eredményei közé tartozik. Én hálás vagyok azért, hogy fejlődik az ország, nincs a nyakukon az uzsorás IMF, és az államadósságunk is csökken, emellett pedig jobban élnek az átlagemberek! Ilyen kormány kellett volna a rendszerváltás után azonnal és már rég irigykedne ránk a nyugat!
Hát úgy látszik nem azonosak a vélemények.
Utolsó válaszoló én egy szóval sem mondtam hogy kampány de lehetséges-e hogy az? Mert azért feltűnt hogy miért pont most egy évvel választások előtt csinálták meg miért nem 2010-ben vagy 2011-ben
(nem vagyok fidesz ellenes és fideszes sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!