Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért A Telenoron keresztül...

Miért A Telenoron keresztül üzen Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

A párom aláírta a rezsicsökkentést, mert kapott egy ilyen levelet a lakcímére a teljes nevével. Hozzám máig nincs bejelentkezve, csak a Telenor számlái jönnek ide semmi más, ráadásul az egyszerűsített 1 keresztneves névvel. Ma kapott az Orbántól (nem a Fidesztől vagy a kormánytól) egy köszönőlevelet. Vagyis a Telenor adta ki a - nem bejelentett - címét. Mégcsak nem is lakcíme ideiglenesen sem. Ez nem azt jelenti, hogy a Telenor kiadta a címét egy harmadik félnek? Szabad ezt? Most akkor kap egy másik levelet is a rendes címére?

Nem a levél tartalmával van a baj, hanem ezzel az adatkezeléssel.

2013. júl. 9. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Párod felkerült a Kubatov listára, mivel aláírta a rezsicsökkentést. Ennyi esze van, viselje a következményeit.
2013. júl. 9. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a párod mikor aláírta a rezsicsökkentést azt címet írta oda ahol te laksz (és ahol ő most veled él, de nincs bejelentkezve)?
2013. júl. 9. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A párod a rezsicsökkentés aláírásakor milyen címet adott meg? Ugyanis volt az is az aláírásgyűjtőn.
2013. júl. 9. 17:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Ő egy teljesen más városban írta alá, én még a holdban sem voltam akkor. Mostmeg az egyetlen közüzeminek mondott levele jön kvázi hozzám, akkor is rajtam keresi a Viktor.
2013. júl. 9. 17:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is volt lakcím megadási opció.
2013. júl. 9. 17:50
 6/10 ConnectCare ***** válasza:

Te ugye nem a Lukács Gyula Zoltán anyukája vagy? :)

http://www.youtube.com/watch?v=5g7sT8Cjrkg

2013. júl. 9. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké, azóta rendelt pár dolgot az interneten, pl. antikváriumból könyveket...
2013. júl. 9. 17:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Az meg ki?
2013. júl. 9. 17:55
 9/10 rémuralom ***** válasza:
100%

"Oké, azóta rendelt pár dolgot az interneten, pl. antikváriumból könyveket..."

Akkor máris nem a Telenor az egyetlen, ahol megvan a címetek. Mondjuk ettől még valószínű, hogy valahol a telenoros szerződésben el van dugva egy mondat az adatkezelésről, hogy az X. évi Y. törvény Z. paragrafusa szerint kezelik az adataitokat, és ha az abban foglaltakba belefér, hogy kiadhatják a kormánynak az adataidat, akkor kiadhatják, mert aláírtad a szerződést, tehát ehhez is hozzájárultál.

2013. júl. 9. 18:07
 10/10 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazad van. Viszont március 15-én pont a Telenor nem továbbította a kormány sms-ét. Mr nem tudom követni az egészet.

Nekem pl. a telefon szerződésemben benne van, hogy marketinggel nem kereshetnek, a telefonkönyvben ezt egy § jel jelzi. Hetente hívnak mindenféle ajánlatokkal mindenféle marketing cégek... le kell másznom az állványról vagy lemosni a kezem, hogy megnézzem ki az, hátha munka vagy baj van stb. Akkor már a kérés sem szent?

2013. júl. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!