Te jó ég. Orbán Viktor Facebook oldalán fizetett hozzászólok vannak?
olvasgattam a facebook oldalán hát ilyen kommentjei vannak:
"Európa legműveltebb és legintelligensebb politikusa. ehhez csak gratulálni lehet és kívánom, hogy ő legyen még legalább 12 évig a miniszterelnöke Magyarországnak."
"Egész idő alatt büszke voltam arra,hogy ilyen miniszterelnökünk van."
"Korrekt! Már bocsánat, de végre egy kemény f...-ú magyar! Örülök, hogy engem is képvisel! HAJRÁ!!!!!!"
"eljen magyarorszag minisztere.hajra magyarok"
"Látva Orbán Viktor helytállását, bennem felvetődött, hogy felesleges megtartani a jövő évi választásokat. Ha annyira egységes az ország, mint most, akkor nincs szükség arra a pénzszórásra, amit egy választás lebonyolítása jelent. 3-4 év múlva vissza lehet térni a kérdésre, de addig felesleges."
Minden pártnak vannak ilyen hívei.
Nem fizetett szavazók ők ,csak burokban élnek vagy hasonló.
És amiért te nem így gondolod ezért az csak fizetett hozzászólás lehet. Tessék tudomásul venni hogy a Fidesz vezeti a közvélemény kutatásokat. Kissé beteges a saját nézőpontodat etalonnak választani nem?
Nem vagyok Fidesz szavazó de azért ilyen fokú ostobaságot nem engednék meg magamnak.
Sajnos nem, ők maguktól ilyen........"okosak".
Kb.: Rákosi M. idejében lehetett ilyen szintű elvtelen dicsőitéseket olvasni. Tartok tőle, hogy ezek a kommentelők, ugyanezt csinálták volna R. M. -nál is.
Jót lehet rajtuk nevetni, bár egy idő után eléggé "idegelővé" kezd válni.
És az a furcsa, hogy minden 3.-4. hozzászoló "határontúli" (elsősorban erdélyi), szóval sok jót ne várjunk a kettős állampolgárok szavazati jogától. Egyszerűen kilora megvették őket, de az is lehet, hogy nekik ez a szinvonaluk. (Mondjuk egy "havasi birkapásztortól" ne is várjunk sokat.)
ezek azok akiknek kedvez az adó, meg "nyerik" sorra a pályázatokat ;)
És még egy téves kijelentés. Egyszerűen van aki semelyik másik párttal nem érez semmiféle kötődést. Az adót neki is meg kell fizetnie. Pályázatokat meg nem nyernek annyian mint amennyi szimpatizánssal rendelkezik a párt. Továbbra sem vagy hajlandó elfogadni, hogy a Fidesz messze a legtámogatottabb párt, inkább hátsó szándékot keresel mögötte. Mert a többség nem a te értékítéletedet követi. Megismételted a kérdésed stílusát.
Az egyik válaszoló írta, hogy a többinél is vannak ilyen hozzászólások, persze és tudod miért nem foglalkoznak vele? Mert most nem ők a közellenségek hanem Orbán Viktor. Persze annyira közellenség, hogy egy választást még így is nyerne a szavazattöbbségével. Elég gyenge közellenség valljuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!