Mi ez a haza nem eladó tüntetés?
Az ilyenek akik hitelt vesznek fel elég IQ szegények.
Ki kellene b#szni az országból õket a cigányokkal együtt.
A hitel remek dolog, de kockázatos, ez kb olyan mintha azért mennénk tüntetni mert nem nyertünk a lottón.
Azoknak még segítenék is akik a hitelből hasznos dolgot vettek, pl továbbfejlesztették magukat, így előnyösebb pozícióba kerültek, csak pont ők azok akiknek nem kell segítség mert a fejlesztés miatt ki tudják fizetni a hitelt.
Ha még egyszer azzal jön, hogy "Utólag könnyű okosnak lenni" azt fejbelövöm, nem utólag voltam okos, felvettünk egy párszázezer forintos hitelt, elherdáltuk laptopra, tv-re, hűtőre, meg pár egyéb dologra, de 2 éven belül vissza is lett fizetve, mert forint hitel volt. És mi nem mentünk tüntetni hogy a devizahitelesek segítsenek, mert nem akarjuk fizetni a hitelt, és inkább ők vegyenek nekünk laptopot, meg tv-t
Az ilyenek akik hitelt vesznek fel elég IQ szegények.
Ki kellene b#szni az országból õket a cigányokkal együtt.
jobb lett volna, ha anyaddal is ezt tesszuk mielott megszulettel volna
"Nekem diákhitelem van csak, de az is épp elég gondot okoz nekem. Viszont nem bántam meg, hogy felvettem, mert sokat segített benne, hogy elvégezhessem az egyetemet. "
A diákhitel legalább értelmes befektetés. Persze azt is van, aki rosszul használja fel. De akinek a legjobb indoka az volt a devizahiteles lakásvásárlásra, hogy azért kell, "mert én nem fogok anyáddal lakni", azt úgy nem annyira tudom sajnálni.
", hogy a devizásoknak hány %-a vette fel kirándulásra a pénzt? kb. 1,5 %. "
És hányan vették fel olyan indokkal, hogy "én nem fogok együtt lakni anyáddal!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!