Mi ez a haza nem eladó tüntetés?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 18:20
1/33 anonim válasza:
Nem tudom. Már 20-24 éve kellett volna.
2/33 A kérdező kommentje:
A devizahitelesek tüntetnek ha jól tudom. De pontosan mièrt is?
2013. aug. 20. 18:29
3/33 anonim válasza:
Nyavalyognak, hogy nem én fizetem az ő hitelüket.
4/33 anonim válasza:
a sok devizás nyavalyog egy sort megint. azt szeretnék hogy én fizessem vissza a hitelemet.
5/33 anonim válasza:
Nem is fogom fizetni más elcseszett életét. Egy hitelt vissza kell fizetni, ki kell termelni akkor is ha kirúgják az embert a melóhelyéről. Nem akkor kell felvenni amikor a legkedvezőbb a kamat és az árfolyam, hanem amikor a lehető legrosszabb. Aki ezzel nem volt tisztában annak a felelőtlensége ne egy gyanútlanra háruljon aki akkor sem vett volna fel hitelt ha zsíroskenyeret kellett volna csak zabálnia. Sok hiteles meg eközben nyaralgatott, vagy az új lakását, autóját élvezte.
6/33 A kérdező kommentje:
Értem. Hát én nem sajnálom öket. Jah aki családi házat, meg palotát akar, az miért nem tudta hogy mit vállalt? (perszeee az árfolyam stb... kezdem unni)
2013. aug. 20. 18:42
7/33 anonim válasza:
"a sok devizás nyavalyog egy sort megint. azt szeretnék hogy én fizessem vissza a hitelemet."
Igen, a saját hiteledet neked kell visszafizetned.
8/33 anonim válasza:
nem hitelemet, hanem hitelüket. elírtam. bocs
9/33 anonim válasza:
A devizahitelesek házai NEM a haza! Ha valaki könnyelműen vett fel hitel,t viselje a következményeket, ne más adójából akarja kifizettetni.
10/33 anonim válasza:
Megjöttek a devizások és leszavaztak azokat akik nem akarják kifizetni nekik a nyaralás, a házat, az autót, undorító népség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!