Cigányok tüntetnek a munkáért, vagy a kekszgyár elővigyázatos?
Itt az van, hogy a Detki kekszgyár nem akar felvenni cigányokat, ők meg a munka miatt tüntetnek.
Most akkor kinek van igaza? A cigányoknak, hogy munkát akarnak, de nem kapnak, vagy a kekszgyárnak, hogy elővigyázatosak, hogy nem vesznek fel cigányokat?
Mi a véleményetek erről az esetről, és a videóról?
Zsindex...LOL
Egyébként meg a kekszgyárnak. Valahogy nemigen tudom elhinni, hogy a kátrányos helyzetűek hirtelen támadt munkakedvükben mennének a gyárba.
Ha lenne cégem én felvennék cigányt, de ráállítanék titokban egy alkalmazottat, hogy fél szemmel mindig figyelje.
Fel lehetne őket venni, de igen fokozott megfigyelés kellene meg sok kamera , fémkapu és egyéb kütyük.
Ez k rva gáz és a legrosszabb, hogy ha nem is kamera előtt, de a cég bevallotta az okot.
Kis részben megértem, mert ahogy az igazgató elmondta a tüntetőknek az ő beszállítói megrendeléseik tűnnének el (saját terméküket Detki logóval hosszú évek óta nem láttam sehol, pedig régen voltak sok helyen), de a megrendelők kilétét kellene beazonosítani és rajtuk leverni a balhét.
Olyan nincs, hogy egyszer azért sír minden magyar, hogy a b üdös c igányok nem dolgoznak, máskor meg teljes természetességgel támogatja azt, hogy keresztbe tegyenek azoknak, akik akarnak és inkább extra kiadások és erőfeszítések árán buszoztatnak máshonnan munkaerőt.
Vagy legyetek nyíltan r asszisták és mondogassátok a gettósítást vagy vegyétek komolyan amit írtok a felzárkózás lehetőségeiről (=munka).
Ha én ugyanezt egy képzettséget nem igénylő gyárral fordítva csinálnám (csak c igányokat, csak zs idókat, csak LMP-szavazókat felvéve), kb. kommandóssorfallal kellene dolgoznom menni, mert az egész gárdabetyárbbik csürhe ott tüntetne hetekig az ajtómnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!