Fideszesek, hogyan látjátok Magyarország jövőjét a következő 5-10 évben?
Most, hogy szépen lassan teljesül minden vágyatok (Putyin legyőzi az Ukránokat, Trumpot megválasztották, Ferenc pápa lemond, betiltják a Pride-ot, stb, stb), biztos eluralkodott rajtatok már a hurráoptimizmus. Kérlek írjátok le milyen szép jövő vár Magyarországra!
Komolyan érdekel, mert én eléggé borúlátó vagyok, szeretném, ha a ti pozitív jövőképetek reményt adna. Köszönöm!

Tudom ,hogy le fogtok pontozni,de elmondanám a véleményemet.
Valahol a Zelenszkij Trump vita és a Londoni EU csúcs után
( ahová minket nem hívtak meg)tudatosult bennem, hogy rohadtul rá basztunk,mi magyarok.
A NATO szerintem már elvesztette jelentőségét,ha Oroszország megtámadna egy NATO országot,mondjuk egy balti államot nem hiszem,hogy Amerika a kisujját is mozdítaná.
És ezt nem csak én gondolom így ezért volt lényegében Londonban EU csúcs a kontinens biztonságáról
( ahová minket nem hívtak meg)
Ez azért fontos és szomorú,mert európában új szövetségi rendszer van kialakulóban,amiben Magyarországnak már nincs helye.
Február 14.-én Orbán a Kossuth rádióban azt nyilatkozta, hogy...
"Nem kell kilépni az Európai Unióból, szétesik az magától is"
És így utólag azt kell látnom,hogy ebben igaza lehet a jelen formájában az EU szét fog esni,a NATO elveszti a jelentőségét, új szövetségi rendszer van kialakulóban európában,ahol nekünk már nincs helyünk
(Köszönhetően az elmúlt 15 évnyi fideszes orosz barátságnak,seggnyalásnak)
A fidesz élén Orbán viktorral ki vezette az országot a nyugat európai érdekszférából
Attól tartok,hogy a kocka el van vetve,a nagyok felosztották ezt már, és mi magyarok rábasztunk,az orosz érdekszférába ragadtunk.

Én is azt érzem, hogy Magyarországnak nem kell felvállalnia a HUXITot, az EU megoldja nélkülünk is.
0rbánnak sikerült az országot teljesen visszakormányoznia abba a szutyokba, amiből menekülni akartunk évtizedeken át.
Csak azt nem értem, hogy miben reménykednek, amikor, itt leszünk egyedül, elzárva százkilóméterekekre a közvetlen szövetségeseinktől, olyanokkal körbevéve, akik nem barátként tekintenek ránk. Én nem értem a logikát ebben.

6* válaszoló vagyok
A kiélezett világpolitikai helyzetre reagált az Európai Néppárt is. A legnagyobb európai pártszövetség nyilatkozatában Ukrajna további támogatása és az európai védelem megerősítése mellett szólaltak fel, majd kijelentették:
"Nem engedhetjük meg, hogy Putyin barátai blokkoljanak bennünket. Nekik nincs helyük a kialakulóban lévő biztonsági architektúránkban, és országaik azt kockáztatják, hogy Putyin és Európa közé szorulnak."
És nyíltan ki is mondják, ettől féltem,de mostmár bizonyosságot nyert.
Nekünk magyaroknak, már nincs helyünk az EU új szövetségi rendszerében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!