Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, hogyan látjátok...

Fideszesek, hogyan látjátok Magyarország jövőjét a következő 5-10 évben?

Figyelt kérdés

Most, hogy szépen lassan teljesül minden vágyatok (Putyin legyőzi az Ukránokat, Trumpot megválasztották, Ferenc pápa lemond, betiltják a Pride-ot, stb, stb), biztos eluralkodott rajtatok már a hurráoptimizmus. Kérlek írjátok le milyen szép jövő vár Magyarországra!

Komolyan érdekel, mert én eléggé borúlátó vagyok, szeretném, ha a ti pozitív jövőképetek reményt adna. Köszönöm!

tegnap 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Én bár nem vagyok fideszes, de a teljes beteljesülés számukra az lehet majd, amikor, kilépünk az EUból, Putyin bevonul tankokkal Budapestre és Orbán Balázs ünnepélyesen az m1-en élő adásban behelyezi a nyelvét Putyin seggébe miközben Viktorunk át adja az ország kulcsát neki. Nem lesz eu, nem lesz migráncs, csak derék észak koreai vendég munkások. A minimálbér 2 000 000 forint lesz (egy kiló kenyér meg 8000). Minden cég, hotel és ingatlan Tiborcé vagy Mészárosé lesz, de legalább olcsón kiadják majd a népnek. A keritést körbe kell majd húzni az egész ország körül, nehogy a hanyatló nyugatról megprobáljanak ide vándroloni, azok az undorító libsi szemetek.
tegnap 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország 2035:

[link]

tegnap 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Fideszes vagyok, tehát vak, süket, hülye, agyatlan, szóval nem tudok nyilatkozni a jövőnkről.
ma 00:42
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Ha a Fidesz marad, további nyugodt fejlődés várható. Főleg, ha vége lesz a háborúnak. Semmi okot nem látok a borúlátásra.
ma 01:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktor lesz a császár a király a fárao, a führer, miniszterelnök, meg a pártfőtitkár egyszemélyben.
ma 03:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudom ,hogy le fogtok pontozni,de elmondanám a véleményemet.

Valahol a Zelenszkij Trump vita és a Londoni EU csúcs után

( ahová minket nem hívtak meg)tudatosult bennem, hogy rohadtul rá basztunk,mi magyarok.

A NATO szerintem már elvesztette jelentőségét,ha Oroszország megtámadna egy NATO országot,mondjuk egy balti államot nem hiszem,hogy Amerika a kisujját is mozdítaná.

És ezt nem csak én gondolom így ezért volt lényegében Londonban EU csúcs a kontinens biztonságáról

( ahová minket nem hívtak meg)

Ez azért fontos és szomorú,mert európában új szövetségi rendszer van kialakulóban,amiben Magyarországnak már nincs helye.

Február 14.-én Orbán a Kossuth rádióban azt nyilatkozta, hogy...

"Nem kell kilépni az Európai Unióból, szétesik az magától is"

És így utólag azt kell látnom,hogy ebben igaza lehet a jelen formájában az EU szét fog esni,a NATO elveszti a jelentőségét, új szövetségi rendszer van kialakulóban európában,ahol nekünk már nincs helyünk

(Köszönhetően az elmúlt 15 évnyi fideszes orosz barátságnak,seggnyalásnak)

A fidesz élén Orbán viktorral ki vezette az országot a nyugat európai érdekszférából

Attól tartok,hogy a kocka el van vetve,a nagyok felosztották ezt már, és mi magyarok rábasztunk,az orosz érdekszférába ragadtunk.

ma 05:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is azt érzem, hogy Magyarországnak nem kell felvállalnia a HUXITot, az EU megoldja nélkülünk is.

0rbánnak sikerült az országot teljesen visszakormányoznia abba a szutyokba, amiből menekülni akartunk évtizedeken át.

Csak azt nem értem, hogy miben reménykednek, amikor, itt leszünk egyedül, elzárva százkilóméterekekre a közvetlen szövetségeseinktől, olyanokkal körbevéve, akik nem barátként tekintenek ránk. Én nem értem a logikát ebben.

ma 06:41
 8/8 anonim ***** válasza:

6* válaszoló vagyok

[link]

A kiélezett világpolitikai helyzetre reagált az Európai Néppárt is. A legnagyobb európai pártszövetség nyilatkozatában Ukrajna további támogatása és az európai védelem megerősítése mellett szólaltak fel, majd kijelentették:

"Nem engedhetjük meg, hogy Putyin barátai blokkoljanak bennünket. Nekik nincs helyük a kialakulóban lévő biztonsági architektúránkban, és országaik azt kockáztatják, hogy Putyin és Európa közé szorulnak."

És nyíltan ki is mondják, ettől féltem,de mostmár bizonyosságot nyert.

Nekünk magyaroknak, már nincs helyünk az EU új szövetségi rendszerében

ma 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!