Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Szerintetek a...

Fideszesek! Szerintetek a legégetőbb probléma ma Magyarországon az, hogy van Pride?

Figyelt kérdés
Orbán nagyon be szeretné tiltani. Ezek szerint az infláció, gazdasági lejtmenet másodrendű probléma.

ma 13:52
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez a legfontosabb
Nem, de ezt is fontos
Egyáltalán nem fontos kérdés
15 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Baromira felesleges, zavaró és tenyérbemászó, az tény.
ma 13:53
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Senki nem mondta, hogy ez a legfontosabb dolog, de nem csak azokkal kell foglalkozni.
ma 13:55
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
#1 Felesleges akkor lenne, ha teljesen el lennének fogadva a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, és transzneműek Magyarországon. De ez nem áll fenn, attól, hogy nem üldözik őket. Illetve a kormány is folyamatosan hergel, és ellenintézkedések, jogcsökkentéseket hoz ezen közösség ellen. Szóval szerintem nem felesleges, mégha értem is, miért zavaró és tenyérbemászó.
ma 13:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
A legégetőbb problémájuk a hatalom megtartása, ennek legjobb módja, pedig a folyamatos hergelés, uszítás, gyűlölet keltés. Úgy látszik az MP-es szólamok kicsit kifújtak, a háborút most nem nagyon lehet bedobni, hisz trump bácsi békét hozott, a melegeket meg bármikor elő lehet venni kicsit vegzálni, rugdosni, ha nincs semmi jobb téma.
ma 14:03
 6/14 anonim ***** válasza:
32%

Az a harci helyzet, hogy ezt kezdik nagyon benézni, mind Dúró Dóra a könyv darálást.

Ennél nagyobb reklám nem is kell.

Amíg nem ez volt a legégetőbb probléma, vidéken hozzám alig jutott el a Pride. Egyetlenegyszer voltam elérhető közelségben, mert egy képzés miatt közelben jártam, de akkor is inkább az ellentüntetők hangja hallatszott el hozzám.

Viszont hetero, egyetemista unokahúgom már pedzegeti, hogy ők bizony a barátokkal kimennek, szolidarizálni. Ja, és ha már itt tartunk, hallottam-e valamit a támogató szülőkről?

ma 14:18
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Inkább a prideról beszélünk mint a 0,6%os gazdasági növekedésről vagy az EU bajnok inflációról.
ma 14:20
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

Kell valami ami elterelni a fontos kérdésekről a közvéleményt.

Ez meg pont olyan, hogy nagy társadalmi visszhangja van.

ma 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
ez csak elterelés vitályos eszter péklapátméretű tenyeréről.
ma 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
65%

Beszeretné? Tulajdonképpen annyit mondott, hogy felesleges az erre elpocsékolt idő, energia. :D Ez tényleg arra volt jó, hogy erről beszéljenek, hogy a figyelem erre koncentrálódjon... Máris sokan úgy értelmezték ezt, hogy beakarja tiltani és nem is azon folyik a vita, hogy tényleg beakarja-e tiltani, hanem azon, hogy legyen-e betiltva vagy sem.

Hogy fontos kérdés-e vagy sem, arra már elnézést de nem csak annak kellene válaszolnia, aki beakarja tiltani, hanem annak is, aki a tiltás ellen van. Aki a tiltás ellen van, annak ugyanúgy feltehető a kérdés, hogy számodra ez a legfontosabb kérdés, nem az "infláció és a gazdasági lejtmenet"? :)

ma 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!