Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Szerintetek a...

Fideszesek! Szerintetek a legégetőbb probléma ma Magyarországon az, hogy van Pride?

Figyelt kérdés
Orbán nagyon be szeretné tiltani. Ezek szerint az infláció, gazdasági lejtmenet másodrendű probléma.

ma 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem kellene az embereket még ezzel plusszban stresszelni. Más típusú elmebeteg is vonulgatnak, hogy fogadják el őket?

Ha nem akkor miért pont ezek?

Nincsen baj az LMBTQ-val csak tartsák titokba. Ne tudjon róla senki más. Jobb lenne, ha nem is használnák ezt a kifejezést csak zárt oldalaikon. Én nem is akarok tudni senki szexuális magánéletéről. Az maradjon az ágyban meg a deviáns oldalakon. Ne legyen filmekbe, vonulgatásokba, parkba ezt nézni

ma 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#11 Nincs ezzel semmi gond, én például heteróként attól is elzárkózom, hogy heteró párok az utcán éljük a nemi életüket, mert a négy fal közé való. Mi közöm van nekem hozzá, hogy ők nagyon szerelmesek egymásba?

Pláne a gyerekeknek, mert ugye ők állandóan kint vannak az utcán, látják, hogy néni-bácsi fogja a másik kezét, csókolgatják, simogatják egymást...

ma 15:06
 13/17 A kérdező kommentje:

"Baromira felesleges, zavaró és tenyérbemászó, az tény."

Én ezzel még egyet is értek. Csakhogy emberek szabad vonulásáról van szó egy ügy mellett, és ha ezt betiltjuk, legközelebb bármit be lehet tiltani, pl. a bírák tüntetését, vagy egy kormányellenes megmozdulást. Egyszóval tényleg bármit.

ma 16:17
 14/17 anonim ***** válasza:

#13 Az érvelést értem és jogosnak tartom, de... Mi az ügy?

A bírák tüntetésén pl. nem volt egy bíró sem, ha jól értesültem. Ha az előző egyik hozzászólásra hivatkozhatok, aki azt említi, hogy szimpátiából hetero ismerősei részt kívánnak venni az eseményen, a végén még ezzel is az történik, hogy csak az érintettek azok, akik nem vesznek részt. Mindenesetre a Pride hiába egy adott városban történő esemény, arra az ország minden pontjáról érkeznek, sőt a világ számos pontjáról is érkeznek a felvonulók. No most ha azt nézzük, hogy a populáció hozzávetőlegesen 2%-a homoszexuális és ezt úgy vesszük, hogy ez igaz az országra is, azaz hozzávetőlegesen 200 ezer homoszexuális él ebben az országban, akkor a szokásos 20-25 ezer résztvevő az elég gyönge! Azaz a homoszexuálisok 90%-a sem véli úgy, hogy van ügy.

ma 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

#13 Ez bizony csúszós lejtő érvelési hiba volt:

[link]

ma 17:55
 16/17 A kérdező kommentje:
#14 De ha csak te meg egy haverod véled úgy valamiről, hogy az ügy, akkor az már nem ügy, mert csak kettőtöknek fontos a dolog? A létszám dönt erről, vagy az, hogy legyen jogod felhívni az általad ügynek vélt dologra a figyelmet?
ma 17:56
 17/17 anonim ***** válasza:

No most értek egyet az előttem szólóval. Mégiscsak van bajod az érveléssel.

A válasz igen, és nem vagy-vagy kérdés ez. Ha egy hajóban evezünk többen, sokan, de abból csak kettőnk tart valamit ügynek, az elsöprő többség, a 90% viszont nem tartja azt ügynek, akkor az sajnos nem ügy. :D Ha viszont kettőnknek van egy ügye és mi ketten evezünk csak egy hajóban, akkor az ügy! Akkor is ügy, ha hárman evezünk, de csak kettőnknek van egy ügye, sőt akkor is, ha 4-en, de csak kettőnknek van, na azt nevezik úgy, hogy bonyolult ügy. :)

Figyelmet bármire jogod van felhívni, de ahhoz nincs jogod, hogy azt bármilyen módon megtedd. A figyelemfelhívás kereteit a többség határozza meg.

ma 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!