Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért utálják...

Az ellenzékiek miért utálják a Nélküled című dalt? Mi a problémájuk a határon túli magyarsággal?

Figyelt kérdés

1. A határon túli magyarok sokkal jobban őrzik magyarságukat, mint az ellenzékiek, akik eladnák a hazájukat Brüsszelnek

2. A Nélküled egy tökéletes dal a magyarság összetartására

3. A Nélküled minden idők legjobb dala, a magyar nemzet második számú himnusza

4. Orbán Viktor az egész világ legjobb miniszterelnöke, és ezt a többiek is elismerik

ma 13:27
1 2
 1/12 tgt ***** válasza:
89%
A Nélküled csak egy ócska giccs.
ma 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem "utálom", csak egy gyenge nyálas pop szám, ami valamiért túl lett hypeolva.
ma 13:31
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem hallottam még a dalt, így nem tudok róla nyilatkozni, de igazán be lehetne fejezni a pofátlan hazudozást, mint amit te is itt leműveltél. Aki éppen a hazát árulja, az pont a fidesz, az oroszoknak, a kínaiaknak, a törököknek, meg az isten tudja még, kinek.

Egyébként a kormányunk mást sem csinál 14 éve, mint mindenkit mindenki ellen uszít, utána széttárja a karjait, hogy nem érti, mi ez a széthúzás. A határon túli magyarokat azért utálják sokan, mert úgy szavazhatnak, hogy nekik nem kell a kormányzati döntések hátrányait elviselniük, de azért jár nekik a TB alanyi jogon, meg egy csomó pénzbeli juttatást is kapnak, míg a "belhoni" magyarokat le sem szarja a kormány.

ma 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:
7%
Mert ez a módi. Utálni a magyarokat, a magyarságot, minden hagyományt, az őseiket. A megkeseredett embereknek könnyű kimosni az agyát, hogy az erkölcs és a nemzeti tudat semmit sem ér. Hegedűs hadnagy a kanyarban sincs hozzájuk képest. :D
ma 13:34
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy irónia akar lenni?

Sok ellenzéki nem utálja a határon túliakat. Az igazi magyar, magyar származású határon túliakat egyáltalán nem.

Szerintem inkább olyanok vannak, akik csak a szavazataikra hajtanak és ezért tolják oda a sok pénzt több éve, amiből szokás szerint csak egy szűk kör részesül.

ma 13:37
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Ne foglalkozzatok a kérdezővel, ő csak egy újabb agymosott/lefizetett fasiszta fidesztálib.

Amúgy mi baloldaliak internacionalisták vagyunk, nem tartjuk fontosnak egy olyan eszme (nacionalizmus) kiszolgálását, aminek nevében milliókat gyilkoltak le gyűlöletből

ma 13:40
 7/12 anonim ***** válasza:
18%
#6 mert az internacionalizmus nevében nem tették meg ugyanezt, igaz? :D :D
ma 13:43
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

A határon túli magyarság nem egy dal. Próbáld meg különválasztani a kettőt.

Nekem a nélküled azért nem tetszik, mert egy lassú, nyálas, unalmas dal, amitől elalszok. Nekem a Himnusz sem tetszik, az is túl lassú, siránkozós dal amiben sajnáltatjuk magunkat. Ennek semmi köze a nemzethez, maga a zenei stílus az ami elől menekülnék.

ma 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:
28%

Sokszor jártam Erdélyben, beszélgettem ottani magyarokkal.

Nagy lelkesedés volt amikor felmerült -már nem nem emlészem magyar igazolvány, vagy magyar állampolgárság- megadása az ottani magyaroknak.

Ez a lelkesedés megszűnt, amikor a baloldal leszavazta.

Szóval a baloldal az ottaniak körében akkor lejáratta magát.

Foglalkozásomból kifolyólag akkoriban gyakran találkoztam, beszélgettem baloldali politikai vezetőkkel.

Egyikükre a szavazás előtt rákérdeztem, hogy mi a véleménye a kérdésről.

A választ igyekszem szó szerint idézni:

"Nagy ló'izét' nekik".

ma 13:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

1. A határon túli magyarok sokkal jobban őrzik magyarságukat, mint az ellenzékiek, akik eladnák a hazájukat Brüsszelnek - Mivel őrzik jobban a magyarságukat, mint például Te? Mivel őrzi például Orbán Viktor a magyarságát, aki eladja a hazáját Moszkvának és Pekingnek?

2. A Nélküled egy tökéletes dal a magyarság összetartására - A magyarság összetartására van dal, a Himnusz. Ezalapján szerinted a magyar nemzet Himnusza nem szolgál a nemzet összetartására.

3. A Nélküled minden idők legjobb dala, a magyar nemzet második számú himnusza - Kérlek, mutass felmérést/kutatást, mely rangsorolja a világ összes dalát (a random ógörög népdaltól a Beatles-en át, a mai dalokig) és egyértelműen a magyarországi Nélküled a legjobb.

4. Orbán Viktor az egész világ legjobb miniszterelnöke, és ezt a többiek is elismerik - Mármint ki többiek? A többi világ? A többi miniszterelnök?

ma 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!