Ezt most érti valaki?

Árokpart, most direkt játszod a butát?
Alapesetben 2-8 évig terjedő büntetése van a drogkereskedelemnek és ezen FELÜL akarnak most bevezetni még többlet büntetést.
De megint csak bedobsz valami mesét arról hogy mit mondott, miközben tuti hogy nem ezt mondta amit leírtál.

#1 Közben betetted a linket.
Mit nem értesz belőle? Egy óvodás számára is egyértelmű amit mondott te meg szándékosan zagyválod - nem hiszem hogy tényleg ilyen buta lennél.
ELŐSZÖR azokról a drogosokról beszél akik fogyasztók csak és be vannak drogozva. Ma emiatt nem lehet őket letartóztatni és bevinni. A javaslata hogy ezt meg lehessen tenni és utána mehessen az az eljárás ami a kábítószer fogyasztókat érinti.
UTÁNA beszél a kábítószer kereskedőkről. Kifejezetten kihangsúlyozza, hogy a javaslat az hoyg a TELJES vagyonukat el lehessen kobozni és nem csak azt amit bizonyíthatóan a kábítószer kereskedelemből szereztek. A kitiltást is teljesen érthetően elmagyarázza. Ha leültetik 3 évre majd szabadul akkor se élhessen utána azon a településen ahol drogot árult.
Ennél azért ügyesebben szoktál hergelő kérdéseket kitalálni. Ez nagyon gyenge lett.

Semmivel nem tudnak mit kezdeni. Mondják a csűrt csavart baromságaikat, aminek haszna szinte soha sincs, csak jól hangzanak. Lásd: Ársapka, Nyugdíjas áfa visszatérítés, stb.
A drog elleni harc elég kemény a világ minden pontján. Aki drogot akar szerezni, az kb bárhol meg tudja ezt tenni. Extrém országokat kivéve. Inkább a megelőzésre kéne helyezni a hangsúlyt, meg hogy ne kereljünek az emberek olyan kilátástalan helyzetbe, olyan anyagi körülmények közé, ahol mondjuk a pár ezer forintos kínai szar az egyetlen szórakozása valakinek, az egyetlen kiút a problémai elől, ha csak addig is amíg üt a szer. Ezeknek inkább lenne értelme szerintem.

6-os. Nem tudom mi volt benne a mese. :D Azért mert a gazdagok is drogoznak, attól még amit írtam az valós.
Amíg ők be kóláznak a privát klubbokban az nem akkora probléma a társadalomnak, mint a 4-6 oson a beherbálozott forma, aki nem tudod, hogy most rád és a gyerekedre támad vagy el fog aludni. Szerintem a drogok elleni harcban Orbán is erre a rétegre gondolt, és nem arra, hogy letiltja Deutchot a kóláról.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!